Roterend zonbed

Vrijdag 13 mei 2022

De Woodcruise van Luc Zwinkels is een automatisch roterend zonbed en biedt een unieke lounge-ervaring, waarbij men tijdens het zonnen bijna ongemerkt met het meubel in slow-motion meedraait.
Roterend zonbed

Door de rotatie kleurt men egaal bruin en wordt belasting van de huid gereduceerd. Daarnaast werkt de trage rondgang zeer ontspannend. Nederlandse designer en eigenaar van Mysuncruiser Luc Zwinkels (ook bekend als Lucas Carpinus) noemt WoodCruise zijn meesterstuk, waarin zijn kwaliteiten als ontwerper en vakkundig meubelmaker samenkomen. Het meubel is geheel handgemaakt van massief teak- en mahoniehout met technieken uit de hoogwaardige jachtbouw.

 

Door het harde teak- en mahoniehout te stomen en te schaven, kon Zwinkels het materiaal buigen en in de juiste vorm modelleren. Hij koos voor een klassieke, maritieme look en een rond model. De doorsnee is 2,42 meter (buitenmaat); de hoogte bedraagt 60 cm. Het loungemeubel is geschikt voor vier seizoenen buitengebruik, heeft afwaterpunten en outdoor kussens. Met infrarood is de rotatie regelbaar. Naast de Woodcruise zijn er meerdere modellen beschikbaar zoals de Clubcruise, Flowercruise en Caribcruise.

 

Het rotatie zonnen heeft een vanaf prijs van € 15.500. Dit is eigenlijk altijd maatwerk op aanvraag. De Woodcruise is te koop vanaf € 27.900 (Consumentenprijzen altijd incl btw). De Woodcruise is rechtstreeks te koop bij Mysuncruiser. Naarmate het merk gaat groeien, is de ambitie dat de Woodcruise via een dealernetwerk te koop is. Zwinkels komt hiervoor graag in contact met mogelijke partners. De Woodcruise maakt deel uit van de tentoonstelling Masterly Milaan.Links

www.mysuncruiser.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, projectinrichting, project, outdoor, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, #luczwinkels, #woodcruiser, #mysuncruiser

Gerelateerd nieuws
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder
Nieuwe winkel The Gallery
Retailer en webshop Misterdesign opent tweede showroom ‘The Gallery’ in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe designparel bevindt zich op steenworp afstand van de al bestaande winkel in het pand van voormalig autogarage ‘Pompen en Verlouw’.
lees verder
Sterke terugkomst Spoga+gafa 2022
Spoga+gafa heeft van 19 tot 21 juni 2022 ongeveer 25.000 bezoekers uit 112 landen getrokken. Zij kwamen naar Keulen om de nieuwe producten en innovaties van ongeveer 1.000 exposanten uit 52 landen live te zien. De organisatie noemt het een succesvolle comeback.
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden