Roterend zonbed

Vrijdag 13 mei 2022

De Woodcruise van Luc Zwinkels is een automatisch roterend zonbed en biedt een unieke lounge-ervaring, waarbij men tijdens het zonnen bijna ongemerkt met het meubel in slow-motion meedraait.
Roterend zonbed

Door de rotatie kleurt men egaal bruin en wordt belasting van de huid gereduceerd. Daarnaast werkt de trage rondgang zeer ontspannend. Nederlandse designer en eigenaar van Mysuncruiser Luc Zwinkels (ook bekend als Lucas Carpinus) noemt WoodCruise zijn meesterstuk, waarin zijn kwaliteiten als ontwerper en vakkundig meubelmaker samenkomen. Het meubel is geheel handgemaakt van massief teak- en mahoniehout met technieken uit de hoogwaardige jachtbouw.

 

Door het harde teak- en mahoniehout te stomen en te schaven, kon Zwinkels het materiaal buigen en in de juiste vorm modelleren. Hij koos voor een klassieke, maritieme look en een rond model. De doorsnee is 2,42 meter (buitenmaat); de hoogte bedraagt 60 cm. Het loungemeubel is geschikt voor vier seizoenen buitengebruik, heeft afwaterpunten en outdoor kussens. Met infrarood is de rotatie regelbaar. Naast de Woodcruise zijn er meerdere modellen beschikbaar zoals de Clubcruise, Flowercruise en Caribcruise.

 

Het rotatie zonnen heeft een vanaf prijs van € 15.500. Dit is eigenlijk altijd maatwerk op aanvraag. De Woodcruise is te koop vanaf € 27.900 (Consumentenprijzen altijd incl btw). De Woodcruise is rechtstreeks te koop bij Mysuncruiser. Naarmate het merk gaat groeien, is de ambitie dat de Woodcruise via een dealernetwerk te koop is. Zwinkels komt hiervoor graag in contact met mogelijke partners. De Woodcruise maakt deel uit van de tentoonstelling Masterly Milaan.Links

www.mysuncruiser.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, projectinrichting, project, outdoor, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, #luczwinkels, #woodcruiser, #mysuncruiser

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden