Mad Events 2023 in ETC

Maandag 19 december 2022

Mad Events, de kleinschalige inkoopbeurs voor onder meer bloemisten en interieurwinkels, heeft een nieuwe locatie. Op 8 en 9 januari is ETC Design Center het toneel voor het evenement.
Mad Events 2023 in ETC

De afgelopen jaren was Mad Events op verschillende locaties te vinden. Zoals in Cuijk en in driemaal in de Grote Kerk in Naarden. In 2023 komt de inkoopbeurs naar Culemborg. Dit komt wellicht omdat MD (Dekocandle) exposant is van het ETC Design Center.

 

Bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje en kennis maken met de nieuwste collecties van leveranciers en importeurs. Dit zijn onder meer Dutz Collection, Ecri Living, Duran Interiors, TC Style, Benediktus, Craftzz, Umo Art Gallery, Anke van Goor, Ruighuid en Talenti-Outdoor.

 

Zondag 8 januari van 10.00 tot 18.00 uur

Maandag 9 januari van 18.00 tot 22.00 uur

 

Gratis tickets reserveren kan via deze link.Links

www.mad-events.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.duran.nl
www.dutz.nl
www.ecriliving.nl
www.benediktus.be
www.md.nu
www.tcstyle.nl
www.craftzz.nl
www.umoartgallery.com
www.ankevangoor.com
www.ruighuid.net
www.talenti-outdoor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, mand, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, bloem, plant, flora, #Madevents, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden