Luxaflex: plaatsen zonder boren

Dinsdag 03 september 2019

Raamdecoratiespecialist Luxaflex breidt de collecties Duette en Plissť Shades uit met het nieuwe FrameFix systeem; een magnetisch frame voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen.
Luxaflex: plaatsen zonder boren
Luxaflex: plaatsen zonder boren Luxaflex: plaatsen zonder boren

Luxaflex introduceert dit najaar diverse noviteiten, zoals uitbreidingen van de bestaande collecties. Een andere noviteit is een nieuwe manier om de Duette en Plissé Shades te plaatsen. Het gaat om een magnetisch frame, dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Hierdoor is het FrameFix systeem geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook voor draai-kiepramen. Het is dus niet meer nodig om gaten te boren.

 

Het systeem is geschikt voor Plissé en Duette Shades en leverbaar met de mogelijkheid voor een top-down/bottom-up bediening voor een optimale lichtbeheersing. Vanaf oktober wordt de collectie volgens Luxaflex uitgebreid met zeven extra scherp geprijsde transparante en zeven verduisterende stoffen. Tijdens vakbeurs Incoda, zijn alle noviteiten van Luxaflex te zien. Van 15 - 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #incoda, #evenementenhal, #gorinchem, #gorkum, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden