Luxaflex: plaatsen zonder boren

Dinsdag 03 september 2019

Raamdecoratiespecialist Luxaflex breidt de collecties Duette en Plissé Shades uit met het nieuwe FrameFix systeem; een magnetisch frame voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen.
Luxaflex: plaatsen zonder boren
Luxaflex: plaatsen zonder boren Luxaflex: plaatsen zonder boren

Luxaflex introduceert dit najaar diverse noviteiten, zoals uitbreidingen van de bestaande collecties. Een andere noviteit is een nieuwe manier om de Duette en Plissé Shades te plaatsen. Het gaat om een magnetisch frame, dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Hierdoor is het FrameFix systeem geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook voor draai-kiepramen. Het is dus niet meer nodig om gaten te boren.

 

Het systeem is geschikt voor Plissé en Duette Shades en leverbaar met de mogelijkheid voor een top-down/bottom-up bediening voor een optimale lichtbeheersing. Vanaf oktober wordt de collectie volgens Luxaflex uitgebreid met zeven extra scherp geprijsde transparante en zeven verduisterende stoffen. Tijdens vakbeurs Incoda, zijn alle noviteiten van Luxaflex te zien. Van 15 - 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #incoda, #evenementenhal, #gorinchem, #gorkum, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
 
Tevreden Decosit breidt uit
lees verder
Ontwerpwedstrijd 2019 Joke Veeze Foundation
De Joke Veeze Foundation, vernoemd naar de directeur van de Akademie Vogue (1945-2013), organiseert voor de vijfde keer een wedstrijd voor nieuw creatief talent.
lees verder
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
lees verder
 
Oniro verhuisd
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden