Luxaflex: plaatsen zonder boren

Dinsdag 03 september 2019

Raamdecoratiespecialist Luxaflex breidt de collecties Duette en Plissé Shades uit met het nieuwe FrameFix systeem; een magnetisch frame voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen.
Luxaflex: plaatsen zonder boren
Luxaflex: plaatsen zonder boren Luxaflex: plaatsen zonder boren

Luxaflex introduceert dit najaar diverse noviteiten, zoals uitbreidingen van de bestaande collecties. Een andere noviteit is een nieuwe manier om de Duette en Plissé Shades te plaatsen. Het gaat om een magnetisch frame, dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Hierdoor is het FrameFix systeem geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook voor draai-kiepramen. Het is dus niet meer nodig om gaten te boren.

 

Het systeem is geschikt voor Plissé en Duette Shades en leverbaar met de mogelijkheid voor een top-down/bottom-up bediening voor een optimale lichtbeheersing. Vanaf oktober wordt de collectie volgens Luxaflex uitgebreid met zeven extra scherp geprijsde transparante en zeven verduisterende stoffen. Tijdens vakbeurs Incoda, zijn alle noviteiten van Luxaflex te zien. Van 15 - 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #incoda, #evenementenhal, #gorinchem, #gorkum, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden