Luxaflex: plaatsen zonder boren

Dinsdag 03 september 2019

Raamdecoratiespecialist Luxaflex breidt de collecties Duette en PlissÚ Shades uit met het nieuwe FrameFix systeem; een magnetisch frame voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen.
Luxaflex: plaatsen zonder boren
Luxaflex: plaatsen zonder boren Luxaflex: plaatsen zonder boren

Luxaflex introduceert dit najaar diverse noviteiten, zoals uitbreidingen van de bestaande collecties. Een andere noviteit is een nieuwe manier om de Duette en Plissé Shades te plaatsen. Het gaat om een magnetisch frame, dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Hierdoor is het FrameFix systeem geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook voor draai-kiepramen. Het is dus niet meer nodig om gaten te boren.

 

Het systeem is geschikt voor Plissé en Duette Shades en leverbaar met de mogelijkheid voor een top-down/bottom-up bediening voor een optimale lichtbeheersing. Vanaf oktober wordt de collectie volgens Luxaflex uitgebreid met zeven extra scherp geprijsde transparante en zeven verduisterende stoffen. Tijdens vakbeurs Incoda, zijn alle noviteiten van Luxaflex te zien. Van 15 - 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissÚ, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #incoda, #evenementenhal, #gorinchem, #gorkum, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŰren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden