Liquiddesign vernieuwd

Donderdag 08 september 2022

Liquiddesign van Forbo Eurocol is een veerkrachtige gietvloer met duurzame componenten als kurk en plantaardige olie. Liquiddesign werd onlangs vernieuwd en verbeterd.
Liquiddesign vernieuwd

Het vernieuwde Liquiddesign past in de filosofie van Forbo Eurocol om ook bestaande producten – waar mogelijk – te blijven verbeteren en de klant een gevarieerde keuze te bieden. Van het bestaande aanbod werden tien basiskleuren gehandhaafd en daar kwamen twaalf geheel nieuwe kleuren bij. De tweede generatie Liquiddesign telt er nu dus 22. Daarnaast zijn er voor grotere projecten ook specials mogelijk, die volgens de specifieke wensen van de klant in een groot volume kunnen worden geproduceerd.

 

Naast een nieuwe keuze in kleuren, werden ook de verwerkingseigenschappen van Liquiddesign verder verbeterd. Een goed geëgaliseerde ondervloer is nog altijd voorwaarde voor een strak resultaat, maar onder meer door een fijnere kurkstructuur laat de gietmassa zich nu nog vloeiender over de vloer verspreiden.

Nieuw is ook dat dit uitsmeren niet meer met een spaan gebeurt, maar altijd met de 836 Decokam-houder met de 837 Decokam-inzetstrip, nummer 78. Hierdoor brengt de verwerker altijd de juiste hoeveelheid aan en bovendien is het vooraf maken van een vloerveldverdeling niet langer noodzakelijk. Liquiddesign had al prettige verwerkingseigenschappen en met de vernieuwde receptuur werden die nog verder verbeterd.   

 

Gebleven is wat Liquiddesign al was: een warme, veerkrachtige en geluiddempende vloerafwerking voor vele toepassingen. Hiermee onderscheidt dit surface finishing-product zich volgens Eurocol duidelijk van de veel killere uitstraling van bijvoorbeeld PU of epoxy. Niet alleen scholen, zorgcentra en bedrijfsrestaurants worden ermee uitgevoerd, Liquiddesign vindt zijn weg ook steeds vaker naar moderne woninginterieurs, winkels, kantoorruimten en studio's.Links

www.eurocol.nl/liquiddesign

Tags

nieuws, interieur, vloeren, gietvloer, epoxy, pu, kleuren, vernieuwd, kurk, kurkstructuur, egaliseren, afsmeren, toepassingen, scholen, zorgcentra, restaurants, kantoren, studio, inzetstrip, kam, #forbo, #eurocol, #liquiddesign, #liquidfloor, #gietvloer

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder
Interfloor vernieuwt Globe Project
De komende weken wordt de in kleur vernieuwde Globe Project Econylģ Yarn gelanceerd, volgens Interfloor de eerste en reeds jaren best verkochte Econyl tapijtcollectie van Nederland!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden