Linnen look behang

Vrijdag 23 december 2022

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert 'Flax', een behang met linnen look dat in 45 kleurvarianten beschikbaar is. Het dessin is ge´nspireerd op de vezel uit de vlasplant, waar linnen van wordt gemaakt.
Linnen look behang
Linnen look behang Linnen look behang

Het Flax behang van BN Walls is geïnspireerd op linnen en de eeuwenoude traditie van het gebruik van deze stof om een authentieke en rijke textuur te geven aan de muren binnenshuis. Het merk onderscheidt zich door het gebruik van de structuren die middels speciale prentwalsen diep in het behang worden gedrukt.

 

De structuur van Flax is gebaseerd op de niet-regelmatige uitstraling die ook terug te vinden is in natuurlijk linnentextiel. Door dit geweven patroon is er een rijke textuur aanwezig, die voor een warme uitstraling van de muur zorgt. Flax is beschikbaar in een breed kleurenpalet van 45 kleuren, dat loopt van witte, vergrijsde koele tinten tot warme oranje tonen en is te combineren met de dessins uit alle andere collecties.

 

BN International is opgericht in 1925. In eerste instantie legde het bedrijf zich toe op het produceren van vinyl vloeren. In de jaren zeventig verschoof de focus naar andere vinyl producten. Daarmee ontstonden de merken BN Walls, Balacron en later BN Base. BN Walls ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardig behang in het midden tot hoger segment, bestemd voor zowel de particuliere als contractmarkt. In de fabriek in Huizen komen vakmanschap en hightech op een efficiënte manier samen.Links

www.bnwalls.com

Tags

nieuws, interieur, behang, productie, weefsel, linnen, look vakmanschap, patroon, geweven, textuur, prentwals, dessins, collecties, behanger, schilder, lijmen, vinyl, vinylbehang, #bninternational, #bnwalls, #balacron, #flax, #bnbase

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuwe naam Trevira GmbH
Trevira GmbH is omgedoopt tot Indorama Ventures Fibers Germany GmbH, waarbij de merknaam Trevira wel blijft gehandhaafd.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden