Linnen look behang

Vrijdag 23 december 2022

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert 'Flax', een behang met linnen look dat in 45 kleurvarianten beschikbaar is. Het dessin is geïnspireerd op de vezel uit de vlasplant, waar linnen van wordt gemaakt.
Linnen look behang
Linnen look behang Linnen look behang

Het Flax behang van BN Walls is geïnspireerd op linnen en de eeuwenoude traditie van het gebruik van deze stof om een authentieke en rijke textuur te geven aan de muren binnenshuis. Het merk onderscheidt zich door het gebruik van de structuren die middels speciale prentwalsen diep in het behang worden gedrukt.

 

De structuur van Flax is gebaseerd op de niet-regelmatige uitstraling die ook terug te vinden is in natuurlijk linnentextiel. Door dit geweven patroon is er een rijke textuur aanwezig, die voor een warme uitstraling van de muur zorgt. Flax is beschikbaar in een breed kleurenpalet van 45 kleuren, dat loopt van witte, vergrijsde koele tinten tot warme oranje tonen en is te combineren met de dessins uit alle andere collecties.

 

BN International is opgericht in 1925. In eerste instantie legde het bedrijf zich toe op het produceren van vinyl vloeren. In de jaren zeventig verschoof de focus naar andere vinyl producten. Daarmee ontstonden de merken BN Walls, Balacron en later BN Base. BN Walls ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardig behang in het midden tot hoger segment, bestemd voor zowel de particuliere als contractmarkt. In de fabriek in Huizen komen vakmanschap en hightech op een efficiënte manier samen.Links

www.bnwalls.com

Tags

nieuws, interieur, behang, productie, weefsel, linnen, look vakmanschap, patroon, geweven, textuur, prentwals, dessins, collecties, behanger, schilder, lijmen, vinyl, vinylbehang, #bninternational, #bnwalls, #balacron, #flax, #bnbase

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden