Libeco nieuws op Proposte

Donderdag 25 april 2019

De Belgische linnenspecialist Libeco was natuurlijk weer present op Proposte. Hier toonde het bedrijf het nieuws van dit jaar, en noviteiten speciaal voor de Italiaanse beurs.
Libeco nieuws op Proposte
Libeco nieuws op Proposte Libeco nieuws op Proposte

Libeco is en blijft trouw aan zijn geliefde vlas en linnen. Met dit materiaal maakt de wever allerlei soorten stof, van transparant, tot ruw, of zo zacht als velours. Op Proposte toonde Libeco onder meer een Berber ge´nspireerd linnen/wol mix (3) en een speels dobbyweefsel in puur linnen, met een wafelstructuur (foto 1). Deze stoffen zijn beide gelanceerd in 2019.

á

EÚn van de noviteiten die op Proposte voor het eerst te zien was is een zware transparante stof met duidelijk zichtbare slubs (foto 2). Voor deze stof is Libeco ge´nspireerd door de jaren zestig en zeventig. Het veloursachtige linnen dat de weverij vorig jaar introduceerde past hier volgens het bedrijf bij uitstek bij.Links

www.libeco.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, linnen, vlas, jute, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Proposte, textielbeurs, Como, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, #proposte, #propostefair, #libeco, #libecolagae

Gerelateerd nieuws
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
╔toffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden