Libeco nieuws op Proposte

Donderdag 25 april 2019

De Belgische linnenspecialist Libeco was natuurlijk weer present op Proposte. Hier toonde het bedrijf het nieuws van dit jaar, en noviteiten speciaal voor de Italiaanse beurs.
Libeco nieuws op Proposte
Libeco nieuws op Proposte Libeco nieuws op Proposte

Libeco is en blijft trouw aan zijn geliefde vlas en linnen. Met dit materiaal maakt de wever allerlei soorten stof, van transparant, tot ruw, of zo zacht als velours. Op Proposte toonde Libeco onder meer een Berber geďnspireerd linnen/wol mix (3) en een speels dobbyweefsel in puur linnen, met een wafelstructuur (foto 1). Deze stoffen zijn beide gelanceerd in 2019.

 

Eén van de noviteiten die op Proposte voor het eerst te zien was is een zware transparante stof met duidelijk zichtbare slubs (foto 2). Voor deze stof is Libeco geďnspireerd door de jaren zestig en zeventig. Het veloursachtige linnen dat de weverij vorig jaar introduceerde past hier volgens het bedrijf bij uitstek bij.Links

www.libeco.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, linnen, vlas, jute, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Proposte, textielbeurs, Como, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, #proposte, #propostefair, #libeco, #libecolagae

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden