Libeco nieuws op Proposte

Donderdag 25 april 2019

De Belgische linnenspecialist Libeco was natuurlijk weer present op Proposte. Hier toonde het bedrijf het nieuws van dit jaar, en noviteiten speciaal voor de Italiaanse beurs.
Libeco nieuws op Proposte
Libeco nieuws op Proposte Libeco nieuws op Proposte

Libeco is en blijft trouw aan zijn geliefde vlas en linnen. Met dit materiaal maakt de wever allerlei soorten stof, van transparant, tot ruw, of zo zacht als velours. Op Proposte toonde Libeco onder meer een Berber geïnspireerd linnen/wol mix (3) en een speels dobbyweefsel in puur linnen, met een wafelstructuur (foto 1). Deze stoffen zijn beide gelanceerd in 2019.

 

Eén van de noviteiten die op Proposte voor het eerst te zien was is een zware transparante stof met duidelijk zichtbare slubs (foto 2). Voor deze stof is Libeco geïnspireerd door de jaren zestig en zeventig. Het veloursachtige linnen dat de weverij vorig jaar introduceerde past hier volgens het bedrijf bij uitstek bij.Links

www.libeco.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, linnen, vlas, jute, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Proposte, textielbeurs, Como, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, #proposte, #propostefair, #libeco, #libecolagae

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden