Li omarmt Animisme

Donderdag 28 mei 2020

Op 18 juni presenteert Li Edelkoort exclusief voor het NII (Nederlands Interieur Instituut) haar trendforecast Animisme live vanuit Kaapstad.
Li omarmt Animisme

Het Nederlands Interieur Instituut (NII) geeft al ruim een kwart eeuw trendinformatie voor professionals in de sectoren interieur en lifestyle. Na twee keer Zuzanna Skalska is het dit keer weer de beurt aan Li Edelkoort. Zoals ieder jaar deelt zij haar visie live online over de ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en interieur met de leden van NII.

Li heeft haar thema bepaald en legt de laatste hand aan haar verhaal. Via deze link vertelt ze er al meer over. Na de presentatie is er de mogelijkheid live vragen te stellen.

Deze live sessie wordt op 18 juni van 10.30–12.30 gehouden. Aanmelden kan via info@interieurinstituut.nl, vermeld hierbij je bedrijfsnaam, adresgegevens en e-mail. Je ontvangt dan een factuur en na ontvangst van de betaling ontvang je een uitnodiging met inloggegevens. Kosten voor de online forecast zijn € 195,00 (excl. BTW).    
Links

www.interieurinstituut.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, li edelkoort, lidewij, lidewij edelkoort, forecast, #nii, #interieurinstituut, #trenddag, #nederlandsinterieurinstituut, @Interieur_Inst, #liedelkoort, #trendspots

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden