Leddesign van Japth

Maandag 27 mei 2019

Tijdens de designweek in Milaan introduceerde het Nederlands designlabel Japth verschillende nieuwe modellen. Het label maakt in zijn armaturen optimaal gebruik van de mogelijkheden die ledverlichting biedt.
Leddesign van Japth
Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth

Volgens Japth trok vooral het model Kingpin (foto 1) de aandacht van de bezoeker. Dit model ging in Milaan in primeur. Deze nieuwe hanglamp is ontworpen door ontwerpersduo Daphna Laurens en doet zijn naam eer aan. De lamp wordt gekenmerkt door een centrale 'spil' waar vanuit de lamp zich vertakt. Op deze manier schijnt hij alle richtingen op.

 

Japth heeft echter veel andere bijzondere modellen. Wheel (foto 2), is gebaseerd op de faschinatie met het wiel en is er in twee maten. In Milaan was ook een nieuwe staande variant van deze lamp te zien. Calidora (foto 3) is een eigenzinnige hanglamp die de mogelijkheden van LED optimaal benut. De inspiratie is afkomstig van de grote bladeren van de Calidora plant. Minimas (foto 4) is een stijlvolle hanglamp van glas, die zich kenmerkt door zijn bijzondere lichtprojectie. Minimas is er in drie maten. Tray (foto 5) biedt uitgebalanceerde verlichting voor boven de tafel. Maar je kunt er volgens Japth ook 'prima je robotverzameling of keukenkruiden op kwijt.'

 Links

www.japth.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, led, design, dutchdesign, masterly, milaan, designweek, #japth

Gerelateerd nieuws
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden