Leddesign van Japth

Maandag 27 mei 2019

Tijdens de designweek in Milaan introduceerde het Nederlands designlabel Japth verschillende nieuwe modellen. Het label maakt in zijn armaturen optimaal gebruik van de mogelijkheden die ledverlichting biedt.
Leddesign van Japth
Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth Leddesign van Japth

Volgens Japth trok vooral het model Kingpin (foto 1) de aandacht van de bezoeker. Dit model ging in Milaan in primeur. Deze nieuwe hanglamp is ontworpen door ontwerpersduo Daphna Laurens en doet zijn naam eer aan. De lamp wordt gekenmerkt door een centrale 'spil' waar vanuit de lamp zich vertakt. Op deze manier schijnt hij alle richtingen op.

 

Japth heeft echter veel andere bijzondere modellen. Wheel (foto 2), is gebaseerd op de faschinatie met het wiel en is er in twee maten. In Milaan was ook een nieuwe staande variant van deze lamp te zien. Calidora (foto 3) is een eigenzinnige hanglamp die de mogelijkheden van LED optimaal benut. De inspiratie is afkomstig van de grote bladeren van de Calidora plant. Minimas (foto 4) is een stijlvolle hanglamp van glas, die zich kenmerkt door zijn bijzondere lichtprojectie. Minimas is er in drie maten. Tray (foto 5) biedt uitgebalanceerde verlichting voor boven de tafel. Maar je kunt er volgens Japth ook 'prima je robotverzameling of keukenkruiden op kwijt.'

 Links

www.japth.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, led, design, dutchdesign, masterly, milaan, designweek, #japth

Gerelateerd nieuws
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Veel nieuws van Studio Henk
Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder
Lezingen en presentaties in ETC
Op 23 en 24 september is het weer tijd voor de ETC Design Experience. Natuurlijk zijn er veel mooie nieuwe collecties te zien, maar er is ook uitgebreid lezingenprogramma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden