Laminaatassortiment vernieuwd

Dinsdag 02 mei 2023

Parador heeft de basic-collectie laminaat vernieuwd met decors, vierentwintig uurs waterbestendigheid en een nieuw formaat.
Laminaatassortiment vernieuwd

Het beste qua design en prestatie voor de prijsbewuste consument - met dit doel voor ogen heeft Parador zijn laminaatassortiment nu verder ontwikkeld en de Basic-collectie in een nieuw jasje gestoken: de upgrade bevat dertien nieuwe decors, populaire klassiekers en nu ook kasteelvloeren in royaal formaat.

 

'De uitgekiende techniek en de grote keuze aan decors zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is,' aldus Frank Petersen, hoofd productontwikkeling en design bij Parador, die de veelzijdigheid van het vernieuwde laminaatassortiment benadrukt. Aantrekkelijke nieuwe decors tonen het hele scala aan tijdloze designideeën op de vloer: verschillende decors van lichte eikennuances en natuurlijk hickoryhout tot expressieve, donkere eikentinten vullen het bestaande assortiment aan van populaire bestsellers in de productlijnen Basic 400 en 600. Naast de klassieke landhuisvloeren werd de collectie ook uitgebreid met kasteelvloeren in extra groot formaat.

 

Ook het laminaatassortiment heeft een technische upgrade gekregen: voortaan zullen alle vloeren een verhoogde waterbestendigheid bieden en tot 24 uur bescherming tegen stilstaand water. 'We streven er steeds naar om onze producten te verbeteren, zodat de technische aspecten van de producten voldoen aan de eisen van het dagelijks leven,' zegt Petersen.

 

Het assortiment is compleet met een selectie van optisch op elkaar afgestemde plinten die zorgen voor een zeer harmonisch ruimtelijk effect.Links

www.parador.de/nl/

Tags

nieuws, interieur, vloeren, laminaatvloeren, basic, waterbestendig, formaat, eiken, hickoryhout, eikenhout, donker, licht, landhuisvloeren, kasteelvloeren, plinten, ruimte, assortiment, productontwikkeling, #basic, #parador

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden