Kundalini verlicht 2021

Donderdag 29 april 2021

De Kundalini 2021-collectie geeft de eigentijdse en verfijnde stijl van het Italiaanse verlichtingsbedrijf weer. De tafel- en vloerlampen, plafond- en pendellampen komen voort uit nieuwe en gevestigde partnerschappen.
Kundalini verlicht 2021
Kundalini verlicht 2021 Kundalini verlicht 2021 Kundalini verlicht 2021 Kundalini verlicht 2021

De nieuwe collectie van Kundalini heeft meerdere inspiratiebronnen. Natuur, wetenschap, kunst en knipoogjes naar het verleden met een eigentijdse visie zijn hierin te vinden.

 

  • Marc Sadler ontwierp Tyla (foto 1), een vloerlamp met een delicate, etherische uitstraling. De slanke stengelachtige steunen en glazen kap met nauwgezette facetpatronen roepen beelden op van waterplant de Bies.
  • Poise, ontwerp van Robert Dabi (foto 2) is een speelse en interactieve tafellamp. De lamp bestaat uit een cirkel van licht en een metalen staaf die naar wens in acrobatische of statische poses kan worden geplaatst.
  • Dala (foto 3), ontworpen door Francesca Smiraglia, is een volgens Kundalini vloeiende, maar toch gedisciplineerde plafondlamp. De twee buitenste metalen omhulsels wikkelen zich rond de grote diffusor en overlappen elkaar als de bloembladen van een bloem.
  • De twee hanglampen in de collectie zijn van Valerio Sommella & Anonima Luci. De cilindrische vorm van Jer (foto 4) wordt getint door kleuren in opvallende tinten. Het glas, met de hand geslepen, creëert verfijnde geometrische patronen.
  • Bolha (foto 5) speelt in op de zintuiglijke contrasten in het gebruik van glas. Een etherische, transparante bel wordt gebruikt voor de diffuser. Een gestructureerde binnencilinder voor de lichtbron lijkt op de gloeidraden van traditionele gloeilampen.


Links

www.kundalini.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #kundalini, #factorlicht, #victorsdesignagency

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden