Koninklijk echtpaar in slaapkamer

Vrijdag 23 april 2021

Snurk heeft speciaal voor Koningsdag een dekbedovertrek geïntroduceerd met de afbeelding van het Koninklijk paar.
Koninklijk echtpaar in slaapkamer
Koninklijk echtpaar in slaapkamer Koninklijk echtpaar in slaapkamer

Onder het thema 'vier Koningsdag in bed' introduceert het merk Snurk een speciaal dekbedovertrek met de naam Royals.

 

Daaronder slaap je als royalty dankzij de levensgrote foto afdruk van een koninklijk echtpaar dat zij aan zij ligt. Behalve de traditionele Koning & Koningin uitvoering, is het beddengoed er ook in single variant en als Koning & Koning en Koningin & Koningin. Zo voelt letterlijk elke klant zich koning, of koningin.

 

Hoewel de timing en de print natuurlijk een knipoog zijn naar ons eigen koningshuis, draait het'Royals beddengoed volgens Snurk nog meer om een overdrachtelijke boodschap. Ontwerpster Peggy van Neer: 'Het is leuk en belangrijk om van je huis, je kasteel te maken. Een plek waar jij je lekker voelt en leeft volgens je eigen regels. Daar herinnert dit beddengoed je aan.'

 

Snurk is een duurzaam Amsterdams merk dat naar eigen zeggen van slapen en bankhangen een feestje maakt, met beddengoed en loungewear voor het hele gezin. De collecties worden in Portugal gemaakt onder goede werkomstandigheden en bestaan uit 100% biologisch katoen. Links

www.snurk.nl
www.snurkamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, bedtextiel, overtrek, koninklijk, slaap, slapen, beddegoed, beddengoed, dekbedovertrek, kussensloop, laken, koning, koningin, royals, kasteel, slaapcomfort, dekbed, matras, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #snurk, #snurkbeddengoed, #snurkamsterdam

Gerelateerd nieuws
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Op weg naar Meubelbeurs Brussel
Meubelbeurs Brussel is positief gestemd. De coronaproblematiek lijkt pijlsnel te verminderen. De Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september, dus staat van 7–10 november de Meubelbeurs Brussel gepland.
lees verder
NIeuwe kleuren en duurzame stoffen
Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode.
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
Digitale bibliotheek innovaties
Na de annulering van de beurs van dit jaar vanwege de coronapandemie, breidt Heimtextil zijn aanbod van digitale diensten uit en lanceert het een nieuwe online materialenbibliotheek met de titel ‘Future Materials Library’.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden