Kettler sluit

Woensdag 16 oktober 2019

Het doek lijkt te zijn gevallen voor Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting.
Kettler sluit

Maandag meldde een Duitse bron dat er voor Kettler geen alternatief meer is dan te stoppen. Er worden ongeveer 500 werknemers getroffen, waarvan 144 nog een paar maanden worden verondersteld door te werken, de rest kan vanaf vandaag al thuisblijven.

Ondanks de sluiting van de fabriek, kunnen Kettler producten wel op de markt gebracht blijven worden omdat de handelsmerkrechten bij Kettler Holding liggen en niet bij Kettler Freizeit of Kettler Plastics. Alleen voor de laatste twee werd faillissement ingesteld.
Eerder werd nog gemeld dat Kettler Freizeit (o.a. tuinmeubilair) juist buiten het faillissement viel en dat Kettler Leisure failliet was. De faillissementsprocedure, die nog deze week zou moeten starten, zal hier meer duidelijkheid over geven.
Links

www.kettler.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, tuin, outdoor, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #kettler

Gerelateerd nieuws
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Kuchschermen van glas
Nu de brandwerendheid van plexiglas ter discussie is gesteld is de vraag welke kuchschermen wel veilig zijn. Officecity heeft een antwoord.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden