Kettler sluit

Woensdag 16 oktober 2019

Het doek lijkt te zijn gevallen voor Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting.
Kettler sluit

Maandag meldde een Duitse bron dat er voor Kettler geen alternatief meer is dan te stoppen. Er worden ongeveer 500 werknemers getroffen, waarvan 144 nog een paar maanden worden verondersteld door te werken, de rest kan vanaf vandaag al thuisblijven.

Ondanks de sluiting van de fabriek, kunnen Kettler producten wel op de markt gebracht blijven worden omdat de handelsmerkrechten bij Kettler Holding liggen en niet bij Kettler Freizeit of Kettler Plastics. Alleen voor de laatste twee werd faillissement ingesteld.
Eerder werd nog gemeld dat Kettler Freizeit (o.a. tuinmeubilair) juist buiten het faillissement viel en dat Kettler Leisure failliet was. De faillissementsprocedure, die nog deze week zou moeten starten, zal hier meer duidelijkheid over geven.
Links

www.kettler.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, tuin, outdoor, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #kettler

Gerelateerd nieuws
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder
Meegroei relaxstoel van Otium Care
Otium Care, expert in huiselijk zorgmeubilair en onderdeel van de Mecamgroep, introduceert de eerste meegroei-relaxstoel.
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
Gestoffeerde Arv
De bekroonde Stoel Arv van de Deense meubelfabrikant Brdr. Krüger Trćdrejeri is nu ook verkrijgbaar in een gestoffeerde variant.
lees verder
Dalende omzet Belgische meubelindustrie
Fedustria, de federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, maakt bekend dat het vertrouwen van de Belgische consument in september 2019 een nieuw dieptepunt bereikte. De omzet daalde in de eerste helft van 2019 met 3,5%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden