Kettler alsnog gered

Donderdag 13 december 2018

Kettler heeft een toekomst: de Duitse investeringsmaatschappij Lafayette Mittelstand Capital tekende vorige week het koopcontract.
Kettler alsnog gered

Afgelopen juli moest Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting, nog voor de tweede keer in de geschiedenis van het bedrijf faillissement aanvragen door het afhaken van een andere investeerder.

De huidige investeerder en nieuwe eigenaar van Kettler, Lafayette Mittelstand Capital uit Frankfurt am Main, stelt dat Kettler een trendsetter is en goed past in hun beleggingsfilosofie, zo meldt Möbelkultur. Het management onder leiding van Olaf Bierhoff blijft aan. Het koopcontract is nog wel onder voorbehoud, maar als aan alle voorwaarden is voldaan, wordt het aan het einde van het jaar juridisch definitief.

Ongeveer 500 banen blijven behouden in de drie fabrieken van Kettler. Ongeveer 170 van de momenteel 700 Kettler-medewerkers kunnen bij een ander bedrijf aan de slag.

 Links

www.kettler.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, tuin, outdoor, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #kettler

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden