Kettler alsnog gered

Donderdag 13 december 2018

Kettler heeft een toekomst: de Duitse investeringsmaatschappij Lafayette Mittelstand Capital tekende vorige week het koopcontract.
Kettler alsnog gered

Afgelopen juli moest Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting, nog voor de tweede keer in de geschiedenis van het bedrijf faillissement aanvragen door het afhaken van een andere investeerder.

De huidige investeerder en nieuwe eigenaar van Kettler, Lafayette Mittelstand Capital uit Frankfurt am Main, stelt dat Kettler een trendsetter is en goed past in hun beleggingsfilosofie, zo meldt Möbelkultur. Het management onder leiding van Olaf Bierhoff blijft aan. Het koopcontract is nog wel onder voorbehoud, maar als aan alle voorwaarden is voldaan, wordt het aan het einde van het jaar juridisch definitief.

Ongeveer 500 banen blijven behouden in de drie fabrieken van Kettler. Ongeveer 170 van de momenteel 700 Kettler-medewerkers kunnen bij een ander bedrijf aan de slag.

 Links

www.kettler.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, tuin, outdoor, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #kettler

Gerelateerd nieuws
Hilco lokaal aangeboden
Op 18 maart werd de allereerste lokaal geproduceerde Hilco-draaifauteuil officieel overhandigd aan gedeputeerde Hubert Mackus van de Provincie Limburg.
lees verder
 
Westwing eindelijk zwart?
lees verder
 
Omzetgroei DFS in Nederland
lees verder
Dutten op het werk met Manerba
De Italiaanse specialist in kantoormeubelen Manerba introduceert Undecided, een daybed voor op kantoor.
lees verder
HMC weer op Masterly
Milaan gaat kennismaken met nieuwe Nederlandse Meesters: (oud)studenten van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) presenteren hun werk tijdens de Salone del Mobile 2019 tussen bekende werken van de oude Nederlandse Meester Rembrandt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden