Kettler alsnog gered

Donderdag 13 december 2018

Kettler heeft een toekomst: de Duitse investeringsmaatschappij Lafayette Mittelstand Capital tekende vorige week het koopcontract.
Kettler alsnog gered

Afgelopen juli moest Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting, nog voor de tweede keer in de geschiedenis van het bedrijf faillissement aanvragen door het afhaken van een andere investeerder.

De huidige investeerder en nieuwe eigenaar van Kettler, Lafayette Mittelstand Capital uit Frankfurt am Main, stelt dat Kettler een trendsetter is en goed past in hun beleggingsfilosofie, zo meldt Möbelkultur. Het management onder leiding van Olaf Bierhoff blijft aan. Het koopcontract is nog wel onder voorbehoud, maar als aan alle voorwaarden is voldaan, wordt het aan het einde van het jaar juridisch definitief.

Ongeveer 500 banen blijven behouden in de drie fabrieken van Kettler. Ongeveer 170 van de momenteel 700 Kettler-medewerkers kunnen bij een ander bedrijf aan de slag.

 Links

www.kettler.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, tuin, outdoor, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #kettler

Gerelateerd nieuws
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Habitat Duitsland failliet
Bijna 20 jaar na het faillissement van Habitat Nederland is voor Habitat Deutschland het faillissement aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden