Kessels Meubelateliers failliet

Maandag 04 mei 2020

Kessels Meubelateliers uit Belfeld is vorige week failliet verklaard door de rechtbank in Roermond. Ook een aantal interieurzaken moest helaas de boeken neerleggen.
Kessels Meubelateliers failliet

Foto: Model Maduro met eiken hout gefineerde armen dat door Kessels in 2013 op het toenmalige HTC (Home Trade Center, nu DWI) werd geďntroduceerd.

Het familiebedrijf was in 1982 opgericht als Cor Kessels Gestoffeerde Meubelen, een meubelstoffeerderij en later producent van zitmeubels. In 1990 werd Kessels Meubelateliers de naam van het bedrijf.

De directie heeft het faillissement volgens De Limburger zelf aangevraagd. Er werken negen mensen bij het bedrijf. Kessels was in het verleden exposant op HTC/DWI (De Woonindustrie) en de Meubelbeurs Brussel en lid van de CBM.

Curator is J.A. Bloo van Meulenkamp advocaten in Venlo, telefoon +31 (0)77- 351 50 41.

 

Daarnaast zijn ook de interieurwinkels Roeland Interieur uit Terneuzen, Lundiadealer Nijfurn op de Overtoom in Amsterdam en Brixxo Office Furniture uit Nijkerk vorige week failliet verklaard.
Links

www.brixxo.nl
www.kesselsmeubels.nl
www.lundia.nl
www.meulenkampadvocaten.nl
www.roeland-interieur.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #brixxo, #kesselsmeubels, #kesselsmeubelateliers, #kessels, #lundia, #meulenkampadvocaten, #roelandinterieur

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
Topjaloezieen van Blister
Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
lees verder
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden