Kessels Meubelateliers failliet

Maandag 04 mei 2020

Kessels Meubelateliers uit Belfeld is vorige week failliet verklaard door de rechtbank in Roermond. Ook een aantal interieurzaken moest helaas de boeken neerleggen.
Kessels Meubelateliers failliet

Foto: Model Maduro met eiken hout gefineerde armen dat door Kessels in 2013 op het toenmalige HTC (Home Trade Center, nu DWI) werd geďntroduceerd.

Het familiebedrijf was in 1982 opgericht als Cor Kessels Gestoffeerde Meubelen, een meubelstoffeerderij en later producent van zitmeubels. In 1990 werd Kessels Meubelateliers de naam van het bedrijf.

De directie heeft het faillissement volgens De Limburger zelf aangevraagd. Er werken negen mensen bij het bedrijf. Kessels was in het verleden exposant op HTC/DWI (De Woonindustrie) en de Meubelbeurs Brussel en lid van de CBM.

Curator is J.A. Bloo van Meulenkamp advocaten in Venlo, telefoon +31 (0)77- 351 50 41.

 

Daarnaast zijn ook de interieurwinkels Roeland Interieur uit Terneuzen, Lundiadealer Nijfurn op de Overtoom in Amsterdam en Brixxo Office Furniture uit Nijkerk vorige week failliet verklaard.
Links

www.brixxo.nl
www.kesselsmeubels.nl
www.lundia.nl
www.meulenkampadvocaten.nl
www.roeland-interieur.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #brixxo, #kesselsmeubels, #kesselsmeubelateliers, #kessels, #lundia, #meulenkampadvocaten, #roelandinterieur

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden