Karpetten van katoen

Dinsdag 24 januari 2023

CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
Karpetten van katoen
Karpetten van katoen Karpetten van katoen

We kennen ze allemaal wel, de prachtige katoenplanten waaraan ‘witte wolkjes’ groeien. De bolletjes opengebarsten katoen doen denken aan fris-witte wolken en zijn zo zacht als watjes. Zo ook de nieuwe collectie Nuage, gemaakt van 100% super zachte katoen!

 

De constructie van deze nieuwe collectie door CS Rugs (voorheen Carpet Sign) uit Asten is 3D uitgevoerd waarbij de poolhoogte 12 mm is met een 6 mm onderlaag. Over het streepdessin wordt een kleurverloop gelegd. Deze kleurverandering oogt als de schaduw van een wolk boven een veld. Soms hangt hij er midden boven, soms blaast de wind hem snel voorbij. Er zijn zes designs. Het karpet heeft standaard een rand van 2 cm rondom. Het ultieme natuurproduct katoen is heerlijk comfortabel en anti-allergeen.

 

De collectie bestaat uit 21 standaardkleuren, is gemaakt van 100% katoen met een poolgewicht van 2.150 gram/m2. Alle collecties van CS Rugs zijn te vinden op de vernieuwde website, inclusief een configurator om producten samen te stellen.Links

www.csrugs.com/nl

Tags

nieuws, interieur, vloerkleden, karpetten, tapijt, katoen, wol, custommade, innovatief, bolletjes, zacht, collectie, 3d, natuurproduct, comfortabel, anti-allergeen, kleuren, poolgewicht, website, configurator, #nuage, #csrugs

Gerelateerd nieuws
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden