Kährs ook in LVT

Vrijdag 04 januari 2019

De Zweedse Kährs Group, leverancier van houten lamelparket (foto; website), gaat binnenkort een collectie pvc-vloeren leveren.
Kährs ook in LVT

Begin 2019 wordt een brede nieuwe productgroep Kährs Luxury Tiles op de markt geïntroduceerd. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de groeiende markt van deze lvt-vloeren.

De uitbreiding van de portfolio is onderdeel van een nieuwe verkoopstrategie, die ook een uitbreiding van het retailaanbod en de online verkoop omvat, zo stelt Kährs-ceo Christer Persson in Parkett Magazin. Ook wil het bedrijf, dat al wel pvc-vrije eleastische vloerbedekking in het assortiment had, zich sterker gaan richten op de projectmarkt.

Eind 2012 fuseerde Kährs (AB Gustaf Kähr) met de Finse branchegenoot Karelia. Het bedrijf neemt deel aan Bau in München. In de Benelux is Parketfabriek Lieverdink distributeur van Kährs-producten.

 Links

www.kahrs.com
www.kareliaupofloor.com
www.lieverdink.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, hout, eiken, parket, plank, lamelparket, lvt, pvc, strook, stroken, grossier, groothandel, leverancier, onderzoek, #kahrs, #kaehrs, #lieverdink, #parketfabrieklieverdink, #gustavkahr, #karelia, #kareliaupofloor, #bau, #baumuenchen

Gerelateerd nieuws
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Nieuwe Pvc-vloeren bij PPC
De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is distributeur in België en Nederland geworden van een serie Pvc-vloeren en toont dat op de lopende Incoda-beurs in Gorinchem.
lees verder
 
Interfloor noviteiten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden