Jan Westland overleden

Dinsdag 14 december 2021

Jan Westland van Ojee Design, exposant op DWI, is op 82 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van corona.
Jan Westland overleden

Jan Westland, ook wel bekend als Ome Jan, was een bekende verschijning bij DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein, waar hij samen met zoon Erik het gezicht was van Ojee Design uit IJsselstein. Toen hij 57 jaar was startte Jan Westland met zijn zoon Ojee Design. Elf jaar later werd het bedrijf vaste DWI-exposant.

Twee jaar terug werd aan zijn tachtigjarige verjaardag in DWI dan ook uitgebreid aandacht besteed. Jan gaf toen aan niet van plan te zijn te gaan stoppen. Op een website van BCM stond vandaag echter het trieste bericht van zijn overlijden. We wensen zijn familie veel sterkte!Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ojeedesign.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, meubelicoon, jan westland, ome jan, overlijden, personalia, dood, gestorven, overleden, in memoriam, nagedachtenis, condoleance, #overleden, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #marketday, #marketdayxl, #ojee, #ojeedesign

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden