Ixxi overgenomen

Maandag 07 juni 2021

De muurdesign-aanbieder Ixxi van Studio Parade uit 's-Hertogenbosch is overgenomen door onder meer Shoe Investments.
Ixxi overgenomen

Shoe Investments, de investeringsmaatschappij van ondernemer Pieter Schoen, mogelijk bekend van het televisieprogramma Dragons' Den, heeft met drie andere investeerders (volgens onderzoek van het FD bij de Kamer van Koophandel: Thomas Beguin, Luc Hendriks en Eric-Jan Schreurs) een 90%-belang in het gepatenteerde wanddecoratielabel Ixxi genomen. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Ixxi bestaat elf jaar en werd opgericht door Pauline Berendsen, Eric Sloot (zie eerder artikel) en Roel Vaessen. De laatste blijft betrokken bij het bedrijf. Klanten kunnen met het Ixxi-systeem - met een innovatief kunststof kruisje worden vierkante kaartjes aan elkaar gekoppeld tot één geheel - eigen foto's aan de muur ophangen of prints van kunstwerken (van het Rijksmuseum en Van Gogh Museum, zie foto Van Gogh; website) of entertainment (Disney en Universal Pictures).

Schoen verwacht dat in enkele jaren vooral de omzet online flink kan worden verhoogd - onder meer door internationale marketing inspanningen - naar € 25 miljoen, maar zou ook niet verbaasd zijn als dat het viervoudige is.Links

www.ixxiyourworld.com
www.studioparade.nl
www.shoeinvestments.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, wand, wanddecoratie, poster, fotobehang, behang, kunstwerk, schilderij, wanddesign, muur, muurdecoratie, overname, acquisitie, acquireren, fusie, overnemen, kopen, #studioparade, #ixxi, #ixxiyourworld, #shoeinvestment

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Deens buitenleven
Voor het eerst introduceert het Deense interieurmerk Hübsch een collectie tuinmeubelen. De collectie is bedoeld om vreugde in het dagelijks leven te brengen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden