NIeuwe kleuren en duurzame stoffen

Dinsdag 08 juni 2021

Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode.
NIeuwe kleuren en duurzame stoffen
NIeuwe kleuren en duurzame stoffen

Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De vernieuwde collectie bestaat uit veertien stoffen in 95 varianten - van basisstoffen in unikleuren tot gedetailleerde luxe stoffen met grafische structuren. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode. Zo zitten er stoffen bij van gerecyclede materialen, wol en polyester en zijn er geweven en gebreide stoffen.


De stoffencollectie is afgestemd op alle kleuren in het kleurenpalet voor Auping bedden waardoor gemakkelijk kan worden gecombineerd. De nieuwe kleuren - Pine green, Sand beige, Dusty red en Royal blue - variëren van basics naar eye-catchers, maar elke kleur brengt rust.

 

Het bedrijf uit Deventer wil bijdragen aan een duurzamere wereld, waarbij afval tot het verleden behoort en grondstoffen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Daarom bevat de stoffencollectie een aantal mooie duurzame opties. Zo is de stof Points gemaakt van gerecycled garen afkomstig van kledinginzameling en stofrestanten. De stof Reflect van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat is ontworpen door de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola en geproduceerd in Nederland van 100% gerecyclede polyester. Ook de stof Re-wool is van Kvadrat. Deze zachte wollen stof is ontworpen door de Deense designer Margrethe Odgaard en gemaakt van 45% gerecyclede wol. De stof Maze is gemaakt met garen van 100% gerecyclede PET flessen.

 

Naast een uitbreiding van stoffen en kleuren, zijn er vier nieuwe hoofdborden ontworpen voor de Original boxspring. In totaal zijn er nu acht verschillende hoofdborden voor deze boxspring. Mute is een rustig hoofdbord met een subtiele koordbies rondom. Wink is een wat hoekiger - dik en zacht - hoofdbord, waarbij de punten iets omhoog staan voor een speels karakter. Bold is stevig en stoer, wat wordt benadrukt door een stiknaad die de zij- en bovenkant van het hoofdbord accentueert. Line is grafisch en kosmopolitisch door het verticaal doorgestikte patroon.

 

En om op een subtiele manier kleur toe te voegen aan de slaapkamer, kunnen de pootjes van deze boxspring nu in één van de tien Auping kleuren worden besteld, in plaats van enkel in zwart.
Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, recycle, duurzaam, hergebruik, circulair, cradle-to-cradle, stoffen, #auping, #origin, #kvadrat

Gerelateerd nieuws
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Op weg naar Meubelbeurs Brussel
Meubelbeurs Brussel is positief gestemd. De coronaproblematiek lijkt pijlsnel te verminderen. De Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september, dus staat van 7–10 november de Meubelbeurs Brussel gepland.
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
Digitale bibliotheek innovaties
Na de annulering van de beurs van dit jaar vanwege de coronapandemie, breidt Heimtextil zijn aanbod van digitale diensten uit en lanceert het een nieuwe online materialenbibliotheek met de titel ‘Future Materials Library’.
lees verder
Rustgevende slaap tijdens warme nachten
Warme zomernachten zijn fijn - maar niet als de hitte de slaap verstoort en je onrustig heen en weer ligt te woelen. Maar hier is een oplossing voor !
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden