Interstuhl WK bureaustoelhockey

Woensdag 24 oktober 2018

Afgelopen maandag, nog vóór de start van Orgatec in Keulen, werd er in hal 11.1 van de Koelnmesse het wereldkampioenschap bureaustoelhockey gehouden. Interstuhl werd de eerste officiële wereldkampioen in bureaustoelhockey.
Interstuhl WK bureaustoelhockey
Interstuhl WK bureaustoelhockey Interstuhl WK bureaustoelhockey

De finale van het Wereldkampioenschap bureaustoelhockey ging tussen Interstuhl en BKE Fislage, die het team van Interstuhl (foto 1, Facebook Chair-Hockey) dus won. Interstuhl won met hun wedstrijdstoel overigens ook het constructeurskampioenschap. Stoelhockey (foto 2) is naast een sport ook een feest aan de zijlijn.

Vorig jaar werd een soortgelijk evenement, Hockey Masters, door Jens Fislage van BKE Fislage nog georganiseerd in Bremen. Toen nog als een nationaal toernooi, maar al wel heel succesvol, zie ook deze eerdere aankondiging.

Maar het blijft niet bij een leuke gimmick. Voor de komende jaren ziet ziet Jens zelfs een een groot potentieel voor zijn sport. Met de steun van het kantoormeubelindustrie, wil hij een nationaal kampioenschap gaan spelen in alle provincies. De startgelden, dit jaar € 2.400, werd door Jens Fislage (foto 3 links, met stoelhockey-vest) gedoneerd aan een goed doel, dit keer aan Dominik Esch (foto 3 rechts) van Balu und Du.

 Links

chm.bkefislage.de
www.bkefislage.de
www.interstuhl.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com
orgatec.chairhockeymasters.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #chairhockey, #worldchampionships, #bkefislage, #interstuhl

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
Borek outdoor-nieuws op ETC
Het voorjaar is begonnen! Dat was twee weken terug al te zien bij het nieuws van Borek tijdens het ETC Design Experience in Culemborg.
lees verder
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden