Interstuhl WK bureaustoelhockey

Woensdag 24 oktober 2018

Afgelopen maandag, nog vr de start van Orgatec in Keulen, werd er in hal 11.1 van de Koelnmesse het wereldkampioenschap bureaustoelhockey gehouden. Interstuhl werd de eerste officile wereldkampioen in bureaustoelhockey.
Interstuhl WK bureaustoelhockey
Interstuhl WK bureaustoelhockey Interstuhl WK bureaustoelhockey

De finale van het Wereldkampioenschap bureaustoelhockey ging tussen Interstuhl en BKE Fislage, die het team van Interstuhl (foto 1, Facebook Chair-Hockey) dus won. Interstuhl won met hun wedstrijdstoel overigens ook het constructeurskampioenschap. Stoelhockey (foto 2) is naast een sport ook een feest aan de zijlijn.

Vorig jaar werd een soortgelijk evenement, Hockey Masters, door Jens Fislage van BKE Fislage nog georganiseerd in Bremen. Toen nog als een nationaal toernooi, maar al wel heel succesvol, zie ook deze eerdere aankondiging.

Maar het blijft niet bij een leuke gimmick. Voor de komende jaren ziet ziet Jens zelfs een een groot potentieel voor zijn sport. Met de steun van het kantoormeubelindustrie, wil hij een nationaal kampioenschap gaan spelen in alle provincies. De startgelden, dit jaar € 2.400, werd door Jens Fislage (foto 3 links, met stoelhockey-vest) gedoneerd aan een goed doel, dit keer aan Dominik Esch (foto 3 rechts) van Balu und Du.

 Links

chm.bkefislage.de
www.bkefislage.de
www.interstuhl.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com
orgatec.chairhockeymasters.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #chairhockey, #worldchampionships, #bkefislage, #interstuhl

Gerelateerd nieuws
 
Dekbed-Discounter in bed met De Arend
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Eerste stoel van Studio Henk
De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden