Interstuhl WK bureaustoelhockey

Woensdag 24 oktober 2018

Afgelopen maandag, nog vˇˇr de start van Orgatec in Keulen, werd er in hal 11.1 van de Koelnmesse het wereldkampioenschap bureaustoelhockey gehouden. Interstuhl werd de eerste officiŰle wereldkampioen in bureaustoelhockey.
Interstuhl WK bureaustoelhockey
Interstuhl WK bureaustoelhockey Interstuhl WK bureaustoelhockey

De finale van het Wereldkampioenschap bureaustoelhockey ging tussen Interstuhl en BKE Fislage, die het team van Interstuhl (foto 1, Facebook Chair-Hockey) dus won. Interstuhl won met hun wedstrijdstoel overigens ook het constructeurskampioenschap. Stoelhockey (foto 2) is naast een sport ook een feest aan de zijlijn.

Vorig jaar werd een soortgelijk evenement, Hockey Masters, door Jens Fislage van BKE Fislage nog georganiseerd in Bremen. Toen nog als een nationaal toernooi, maar al wel heel succesvol, zie ook deze eerdere aankondiging.

Maar het blijft niet bij een leuke gimmick. Voor de komende jaren ziet ziet Jens zelfs een een groot potentieel voor zijn sport. Met de steun van het kantoormeubelindustrie, wil hij een nationaal kampioenschap gaan spelen in alle provincies. De startgelden, dit jaar € 2.400, werd door Jens Fislage (foto 3 links, met stoelhockey-vest) gedoneerd aan een goed doel, dit keer aan Dominik Esch (foto 3 rechts) van Balu und Du.

 Links

chm.bkefislage.de
www.bkefislage.de
www.interstuhl.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com
orgatec.chairhockeymasters.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #chairhockey, #worldchampionships, #bkefislage, #interstuhl

Gerelateerd nieuws
Re´ncarnatie Pantonova
Carin (foto links), dochter van ontwerper Verner Panton, en Joakim Lassen (foto rechts), de huidige directeur van en zoon van de oprichter van Montana, hebben een meubel uit 1971 opnieuw op de markt gebracht.
lees verder
Jori breidt aanbod uit
De Belgische meubelfabrikant Jori stelt dit voorjaar een viertal nieuwe producten voor.
lees verder
 
Strand West failliet
lees verder
Outdoor noviteiten van Kettal
Kettal, de Spaanse fabrikant van outdoormeubelen, toonde zijn nieuwe collecties in Milaan.
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden