Interstuhl WK bureaustoelhockey

Woensdag 24 oktober 2018

Afgelopen maandag, nog vůůr de start van Orgatec in Keulen, werd er in hal 11.1 van de Koelnmesse het wereldkampioenschap bureaustoelhockey gehouden. Interstuhl werd de eerste officiŽle wereldkampioen in bureaustoelhockey.
Interstuhl WK bureaustoelhockey
Interstuhl WK bureaustoelhockey Interstuhl WK bureaustoelhockey

De finale van het Wereldkampioenschap bureaustoelhockey ging tussen Interstuhl en BKE Fislage, die het team van Interstuhl (foto 1, Facebook Chair-Hockey) dus won. Interstuhl won met hun wedstrijdstoel overigens ook het constructeurskampioenschap. Stoelhockey (foto 2) is naast een sport ook een feest aan de zijlijn.

Vorig jaar werd een soortgelijk evenement, Hockey Masters, door Jens Fislage van BKE Fislage nog georganiseerd in Bremen. Toen nog als een nationaal toernooi, maar al wel heel succesvol, zie ook deze eerdere aankondiging.

Maar het blijft niet bij een leuke gimmick. Voor de komende jaren ziet ziet Jens zelfs een een groot potentieel voor zijn sport. Met de steun van het kantoormeubelindustrie, wil hij een nationaal kampioenschap gaan spelen in alle provincies. De startgelden, dit jaar € 2.400, werd door Jens Fislage (foto 3 links, met stoelhockey-vest) gedoneerd aan een goed doel, dit keer aan Dominik Esch (foto 3 rechts) van Balu und Du.

 Links

chm.bkefislage.de
www.bkefislage.de
www.interstuhl.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com
orgatec.chairhockeymasters.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #chairhockey, #worldchampionships, #bkefislage, #interstuhl

Gerelateerd nieuws
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Lily-stoel 50 jaar
De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen blijft teruggrijpen op het verleden. Nu is er een nieuwe versie van de Lily-stoel die 50 jaar geleden het licht zag.
lees verder
Myplace van Flou
Myplace is de nieuwe modulaire bank van de Italiaanse fabrikant Flou. Dankzij de diverse mogelijkheden kan de klant hiermee een eigen plek naar eigen wens creŽren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden