Interieuromzet weer hoger

Dinsdag 13 november 2018

De Nederlandse detailhandel heeft in september 1,7% meer omgezet dan in september 2017, het volume was 1,9% hoger. De omzet van non-food daalde maar het interieur daarentegen steeg!
Interieuromzet weer hoger
Interieuromzet weer hoger

De winkels in food deden het goed met een groei van 3,7%. De omzet van de winkels in non-food daalde in september echter met 0,9%.

Winkels in doe-het-zelfartikelen, keukens en vloeren deelden echter niet mee in die non-food malaise en plusten behoorlijk (+3,1%). Winkels in meubels en woninginrichting deden het ook redelijk goed (+1%).

De online omzet was in september opnieuw bijna 13% hoger: webwinkels bijna +10%, multi-channelers bijna +18%, zo publiceerde het CBS.

 Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, consumptie, consument, woninginrichting, uitgaven, bestedingen, vertrouwen, economie, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, werkloosheid,werkgelegenheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel, online, webwinkel, cbs, centraal bureau statistiek, internetverkoop, #cbs

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden