Interieuromzet weer hoger

Dinsdag 13 november 2018

De Nederlandse detailhandel heeft in september 1,7% meer omgezet dan in september 2017, het volume was 1,9% hoger. De omzet van non-food daalde maar het interieur daarentegen steeg!
Interieuromzet weer hoger
Interieuromzet weer hoger

De winkels in food deden het goed met een groei van 3,7%. De omzet van de winkels in non-food daalde in september echter met 0,9%.

Winkels in doe-het-zelfartikelen, keukens en vloeren deelden echter niet mee in die non-food malaise en plusten behoorlijk (+3,1%). Winkels in meubels en woninginrichting deden het ook redelijk goed (+1%).

De online omzet was in september opnieuw bijna 13% hoger: webwinkels bijna +10%, multi-channelers bijna +18%, zo publiceerde het CBS.

 Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, consumptie, consument, woninginrichting, uitgaven, bestedingen, vertrouwen, economie, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, werkloosheid,werkgelegenheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel, online, webwinkel, cbs, centraal bureau statistiek, internetverkoop, #cbs

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden