EWP failliet

Dinsdag 13 november 2018

European Waterbed Productions (EWP) uit Bree is vorige week failliet verklaard door de afdeling Tongeren van de Ondernemingsrechtbank Antwerpen.
EWP failliet

EWP was onderdeel van de Tilmans Trading International (TTI)-groep, dat eveneens aan de Kanaal Noord in Bree gevestigd is. Er dreigt ontslag voor zo'n 25 werknemers.

De waterbeddenproducent is bekend van het Stretch-Top System. In 2005 toonde TTI via olifant Suzy (foto) van 2.350 kilogram de sterkte van het vinyl van deze Stretch-Top System matras aan.

De curator is Ilse Kerkhofs, Molendriesstraat 19, 3740 Bilzen.
Email: ilse.kerkhofs1@telenet.be

 Links

www.tti.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, slaap, slapen, bed, bedden, waterbed, matras, matrassen, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, liquidatie, liquideren, staken, stoppen, overname, curator, boxsprings, #tti, #tilmanstradinginternational, #ewp, #europeanwaterbedproductions

Gerelateerd nieuws
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden