EWP failliet

Dinsdag 13 november 2018

European Waterbed Productions (EWP) uit Bree is vorige week failliet verklaard door de afdeling Tongeren van de Ondernemingsrechtbank Antwerpen.
EWP failliet

EWP was onderdeel van de Tilmans Trading International (TTI)-groep, dat eveneens aan de Kanaal Noord in Bree gevestigd is. Er dreigt ontslag voor zo'n 25 werknemers.

De waterbeddenproducent is bekend van het Stretch-Top System. In 2005 toonde TTI via olifant Suzy (foto) van 2.350 kilogram de sterkte van het vinyl van deze Stretch-Top System matras aan.

De curator is Ilse Kerkhofs, Molendriesstraat 19, 3740 Bilzen.
Email: ilse.kerkhofs1@telenet.be

 Links

www.tti.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, slaap, slapen, bed, bedden, waterbed, matras, matrassen, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, liquidatie, liquideren, staken, stoppen, overname, curator, boxsprings, #tti, #tilmanstradinginternational, #ewp, #europeanwaterbedproductions

Gerelateerd nieuws
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuw slapen op DWI
Hoewel de verdeeldheid in slapenbranche groter is dan ook, zijn er op de komende voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) weer een aantal leuke nieuwkomers geconcentreerd.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Rauch schrapt 250 banen
Maandag werd bekend dat de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch verder wordt gereorganiseerd en er in Freudenberg in de komende twee jaar 250 banen verdwijnen.
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden