EWP failliet

Dinsdag 13 november 2018

European Waterbed Productions (EWP) uit Bree is vorige week failliet verklaard door de afdeling Tongeren van de Ondernemingsrechtbank Antwerpen.
EWP failliet

EWP was onderdeel van de Tilmans Trading International (TTI)-groep, dat eveneens aan de Kanaal Noord in Bree gevestigd is. Er dreigt ontslag voor zo'n 25 werknemers.

De waterbeddenproducent is bekend van het Stretch-Top System. In 2005 toonde TTI via olifant Suzy (foto) van 2.350 kilogram de sterkte van het vinyl van deze Stretch-Top System matras aan.

De curator is Ilse Kerkhofs, Molendriesstraat 19, 3740 Bilzen.
Email: ilse.kerkhofs1@telenet.be

 Links

www.tti.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, slaap, slapen, bed, bedden, waterbed, matras, matrassen, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, liquidatie, liquideren, staken, stoppen, overname, curator, boxsprings, #tti, #tilmanstradinginternational, #ewp, #europeanwaterbedproductions

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
 
Nieuw bedtextiel Verbeekdesigns
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden