Interieur Trend Event

Maandag 29 april 2024

Op 13 mei vindt in De Woonindustrie het Interieur Trend Event plaats. Een gelegenheid voor interieurprofessionals om de trends van dit seizoen te ontdekken tijdens een Trendlezing en Trendsafari langs de showrooms van De Woonindustrie.
Interieur Trend Event

Het evenement vindt plaats op maandagmiddag 13 mei vanaf 13:30. Het programma start met een trendlezing verzorgd door Viva Vulto, verbonden aan tijdgeestanalist Christine Boland. Daarna volgt een VR-Experience door Studio van Vliet en Davina Interior Design. Deelnemers worden vervolgens uitgenodigd voor een Trendsafari door De Woonindustrie.

 

Tijdens het Interieur Trend Event worden de volgende interieurdesign trend verkend.

• De schoonheid van imperfectie door unieke vormen en texturen (zie foto).

• De samensmelting van natuur en universum: de harmonie tussen

organische vormen en moderne esthetiek.

• De gezelligheid van het platteland gecombineerd met vakmanschap.

• Authentieke vrije energie uit verschillende culturen: Ontdek hoe diverse

culturen hun unieke stijl integreren in hedendaagse interieurs.

 

Tijdens de Trendsafari kunnen bezoekers de belangrijkste trends van dit seizoen in het wild ontdekken. De Trendsafari, een op maat gemaakte plattegrond met beschrijvingen en locaties van de zomertrends 2024, is vanaf dinsdag 14 mei gratis beschikbaar voor alle bezoekers van De Woonindustrie. Bij elke nieuwe collectie zal de organisatie voortaan een bijgewerkte Trendsafari samenstellen en aanbieden.

 

Deelnemers van het Interieur Trend Event krijgen een exclusief aanbod. Het Trendboek Zomer 2024 van Christine Boland kost op deze dag € 25,- excl. BTW in plaats van het reguliere tarief van € 45,- excl. BTW.

Toegang tot het Interieur Trend Event kost € 19,50 excl. BTW en kaarten zijn te koop via deze link.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #interieurtrendevent, #trendevent, #hetinterieurtrendevent

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
 
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden