Interfloor noviteiten

Vrijdag 13 september 2019

Dit najaar introduceert Interfloor verschillende noviteiten op de Incoda van 15-17 september: uitbreiding van de vinylcollecties Dynamic Stone en Concrete en de tapijtcollectie Wilton Nature. Tapijt Mystico is helemaal nieuw.
Interfloor noviteiten
Interfloor noviteiten Interfloor noviteiten

Interfloors vinylcollectie Dynamic Stone (foto 1) wordt uitgebreid met twee dessins. Het eerste betreft een halfsteens dessin van rustieke betonlooktegels met een formaat van 50 bij 25cm. De tweede een eigenzinnig kiezeldessin. Mede dankzij de Black Tex Backing is deze vloer volgens het bedrijf geschikt voor intensief gebruik, uitermate onderhoudsarm en duurzaam. De Dynamic Concrete collectie (foto 2) is aangevuld met zes nieuwe betontinten. Interfloor meldt dat deze PVC vinylkwaliteit net als beton ijzersterk, krasvast en makkelijk in onderhoud is.

 

Al deze aanvullingen toont de vloerenleverancier tijdens de woningtextielvakbeurs Incoda (van zondag 15 tot dinsdag 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem). Dat geldt ook voor het nieuwe kamerbrede tapijt Mystico (foto 3). Dat heeft de look van marmer, maar is natuurlijk warmer aan de voeten. De collectie is semi project geschikt en kan ook gebruikt worden om maatwerk karpetten te maken. De collectie Wilton Nature is vernieuwd met 10 actuele tinten. Dit is een strak geweven tapijt met een natuurlijke uitstraling, zeer grote slijtvastheid en een rechtlijnig karakter.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/
www.incoda.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamicstone, #dynamicconcrete, #dynamicvinyl, #dynamicblacktexback, #blacktexback, #mystico, #wiltonnature, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriëntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden