Insula door Patricia Urquiola

Vrijdag 19 april 2024

De Insula modulaire sofa voor Kettal is Patricia Urquiola's kijk op de traditionele zitplaatsen in Arabische majlis, waar gemeenschapsleden samenkwamen om gebeurtenissen en lokale aangelegenheden te bespreken, gasten en vrienden te ontvangen en te entertainen.
Insula door Patricia Urquiola
Insula door Patricia Urquiola Insula door Patricia Urquiola

Insula heeft de vorm van een lage, rationele modulaire sofa in vloeiende vormen met een rolrugleuning, die dient als het designfocuspunt dat de horizontaal accentueert. Net als de originele majlis is de Insula sofa van Kettal vooral bedoeld om te socializen. Dankzij de vele configuraties kan hij worden aangepast aan alle soorten sociale bijeenkomsten, zowel binnen als buiten.

 

Het modulaire ontwerp bestaat uit een orthogonaal aluminium onderstel, met zeer vloeiende lijnen en het zachtste en meest comfortabele zitkussen. De zittingen zijn er in twee maten, zodat je verschillende soorten rugleuningen kunt gebruiken: individueel, dubbel, hoekig enzovoort.Links

www.kettal.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, parasol, terrasdecoratie, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #kettal

Gerelateerd nieuws
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder
W. Schillig sluit herstructurering af
Goed nieuws voor W. Schillig, de insolventieprocedure die vorig jaar startte, wordt bijna afgerond. Dit geeft goede hoop voor de toekomst van de firma uit Opper-Franken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden