Grootste Emma Sleep winkel

Vrijdag 19 april 2024

Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
Grootste Emma Sleep winkel

Emma - The Sleep Company kondigde in februari de opening van haar grootste en vierde winkel in Nederland aan. De nieuwe winkel heeft de deuren vandaag, vrijdag 19 april, in het centrum van Amsterdam geopend. Emma Sleep wil hiermee dichter bij haar klanten staan.

 

Deze winkel toont de volledige premium productrange van Emma Sleep, waarbij de mogelijke klanten deze zelf kunnen ervaren.

 

Daarnaast staan slaapexperts klaar om klanten van deskundig advies te voorzien. Het versterken van de band met klanten is een belangrijke drijfveer achter het openen van de Amsterdamse Emma store. Persoonlijk advies is voor veel mensen namelijk belangrijk bij de aankoop van een matras, bed of kussen. Met de nieuwe winkel wil het bedrijf nog meer klanten in die behoefte voorzien en ervoor zorgen dat zij van de best mogelijke nachtrust kunnen genieten.

 

Na de opening van winkels in Leidschendam en Eindhoven in 2023, breidt Emma Sleep haar winkels uit. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in Rotterdam is deze maand aan het Mariniershof een nieuwe Emma Sleep winkel geopend.Links

www.emma-sleep.nl

Tags

Nieuws, interieur, matrassen, boxsprings, slaap, slapen, retail, detailhandel, vestiging, filiaal, ketenbedrijf, formule, slaapcomfort, online, winkel, Europa, Nederland, groei, beleving, utrechtsestraat, #emma, #emmasleep, #themallofthenetherlands, #westfield, #amsterdam

Gerelateerd nieuws
 
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Velda overgenomen
Ondernemers Bart en Rick Dekkers van Key West Bedding voeren de merken Cinderella, Businessclass, The Key Collection en Sunday. In 2023 namen zij Ubica over en dit jaar is hier de merknaam Velda bijgekomen.
lees verder
Uitbreiding assortiment Cloudpillo
Cloudpillo breidt zijn assortiment uit en verkoopt inmiddels ook dekbedden, matrassen, toppers, hoeslaken en nog meer producten.
lees verder
Fedustria licht positief over 2024
Karla Basselier, ceo Fedustria: 'Om duurzaam te blijven groeien hebben onze bedrijven dringend nood aan een coherent en ambitieus industriebeleid op lange termijn.'
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden