Incoda groeit compleet

Donderdag 20 september 2018

De negende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) is erg positief verlopen, dat laat organisator Easyfairs weten. Zowel het aantal exposanten als bezoekers steeg flink.
Incoda groeit compleet
Incoda groeit compleet Incoda groeit compleet Incoda groeit compleet Incoda groeit compleet Incoda groeit compleet

Foto 1. Grote drukte op de stand van Interfloor. - 2. De display met de spiksplinternieuwe rigid-core vloer Solcora op de stand van Peitsman. - 3. Veel aandacht voor de fraaie Authentic Lake vloer op de stand van Mflor. 4 - De deelnemers aan het NK Parketleggen. 5 - Ondanks de qua verkoop zwakke zomer werd er hier en daar toch weer ouderwets 'geschreven'. - 6. Druk debuut op Incoda van gordijnspecialist Holland Haag.

 

 

Uiteindelijk telde de beurs zo'n 130 exposanten, die vaak kozen voor eigen standbouw. “Het beeld van de vakbeurs is letterlijk en figuurlijk veranderd. We zijn gegroeid van alleen vloerenbeurs naar de meest complete vakbeurs in Nederland voor de woninginrichters, parketbranche en projectinrichters”, zegt Mascha de Bruin namens Easyfairs. Hier is de aftermovie te zien (2:10).

In totaal werd Incoda bezocht door meer dan 6.500 bezoekers. De Bruin: “We hebben in de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt in zowel kwantiteit als kwaliteit. Het aanbod is uitgebreider en daarmee completer dan voorheen en we voelen ons zeer gesteund door de markt. Ze geven aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen en dat werpt nu haar vruchten af.”

Volgens Patricia Baum, adviseur van Incoda, beoordeelt een flinke meerderheid van de exposanten beoordelen de beurs als erg positief en geven aan in 2019 terug te keren. Enkele tientallen exposanten hebben zich direct op de beurs al ingeschreven.

De kennissessies in het Inspiratietheater waren tevens succesvol, sommigen waren zelf helemaal vol. Grote publiekstrekker was de kleurentrends-sessie van Saskia Huiting. “Het Inspiratietheater maakte voor het eerst deel uit van de beurs. We willen dit voor 2019 verder uitbouwen”, aldus De Bruin.

Over de winnaars van de drie Nederlandse Kampioenschappen stofferen publiceerden we reeds eerder, klik hier en hier.

De data voor de tiende editie in 2019 zijn inmiddels bekend: zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september in Evenementenhal Gorinchem.

 Links

www.evenementenhal.nl
www.hollandhaag.nl
www.incoda.nl
www.interfloor.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstoffeerder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, gorinchem, gorkum, icd, #Incoda, Interieur Collectie Dagen, beurs, show, event, evenement, vakbeurs, showroom, tentoonstelling, #nkparketleggen, #nkmeubelstofferen, #nkwoningstofferen

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden