Incoda en Bedding House

Donderdag 20 juli 2023

Bedding House heeft een samenwerking afgesproken met Incoda voor activiteiten op het festivalplein tijdens de beurs.
Incoda en Bedding House
Incoda en Bedding House Incoda en Bedding House

De organisatie van Interieur Collectie Dagen (Incoda), dat plaatsvindt op 24, 25 en 26 september in Evenementenhal Gorinchem, maakt bekend dat er een samenwerking is gestart met Bedding House. Het Nederlandse familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- & badtextiel gaat meer inspiratie bieden op het centrale festivalplein tijdens InCoDa 2023.

 

'Wij zijn ontzettend trots dat wij een samenwerking met het mooie merk Bedding House mogen aankondigen en samen met hen de bezoekers van Incoda meer inspiratie mogen bieden. Het bedrijf is 45 jaar gespecialiseerd in het aankleden van een slaapkamer en aankomende editie gaan ze dit doen middels een speciale stijlkamer op Incoda’s Interieur Festival. Verder wordt dit in samenwerking gepresenteerd met de deelnemende bedrijven in raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering, zoals Heditex | Meister, Qurails en Elti,' zegt Patricia Baum, accountmanager van Incoda.

 

Managing director van Bedding House, Henriëtte van Beynum: 'Wij kijken er naar uit onszelf te presenteren op het hooggewaardeerde vakevenement Incoda. Als marktleider in bed- en badtextiel, met eigen design-studio, streven we ernaar met onze collecties de ‘wow-factor’ te creëren. We willen ondernemers inspireren en, vanuit onze full-service gedachte, hen waar mogelijk helpen in hun ondernemerschap.'

 

De stijlvolle slaapkamer zal samen met onder andere het eerder bekendgemaakte Tiny House in samenwerking met interieurarchitectenbureau Beekmans Design, het masterclass programma op Incoda’s Stage en meer plaatsvinden op Incoda’s Interieur Festival.

 

Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.heditex.nl
www.beddinghouse.nl
www.elti.nl
www.qurails.nl
www.meister.com

Tags

nieuws, interieur, beurs, tentoonstelling, presentatie, samenwerking, exposant, festival, feest, design, tinyhouse, bedtextiel, badtextiel, vloeren, gordijnen, designstudio, raamdecoratie, vloeren, stoffering, interieurarchitect, woonwinkels, fabrikanten, masterclass, interieurfestival, inspiratie, #evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #beddinghouse, #meister, #heditex, #qurails, #elti, #beekmansdesign, #evenementenhal, #gorinchem

Gerelateerd nieuws
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden