Heditex timmert aan de weg

Vrijdag 14 juli 2023

Groothandel Heditex presenteert zich op de Incoda van 24-26 september met maar liefst twee stands gewijd aan de vloeren labels Meister en Bodiax.
Heditex timmert aan de weg
Heditex timmert aan de weg Heditex timmert aan de weg Heditex timmert aan de weg

Heditex, met vestigingen in Vlaardingen en Boxtel, presenteert zich tijdens deze editie van de woningtextiextielvakbeurs Interieurcollectiedagen (Incoda) met een aparte stand voor het merk Meister en voor het merk Bodiax.

 

Commercieel directeur René van Dekken licht toe: 'Wij hebben sinds 1 juli een intensievere samenwerking met Meisterwerke, namelijk die van exclusieve partner in Nederland. Dat is voor Heditex de voornaamste aanleiding geweest om deze editie van Incoda hiervoor veel aandacht te vragen.

 

Het merk Meister is al jarenlang succesvol op de Nederlandse markt actief en heeft unieke vooruitstrevende collecties waarmee wij veel kansen zien om het distributienetwerk sterk uit te breiden in Nederland. Meister lanceert tijdens Incoda tal van nieuwe noviteiten op het gebied van laminaat, Lindura en Longlife parket. Ook de vernieuwde hoogwaardige LVT-collectie alsmede de duurzame collectie Meister Design 'vinyl zonder vinyl' collectie zullen haar opwachting gaan maken tijdens deze beurseditie.

 

Naast verscheidende introducties staat dit jaar ook de lancering van een geheel nieuwe concept op de agenda van Meister. Het nieuwe concept is weliswaar kleiner dan de huidige premium oplossing maar zal zeker hoge gaan gooien gelet op de stoere uitstraling van de displays hetgeen vast en zeker de attentiewaarde in de winkels aanzienlijk zal vergroten.'

 

Niet alleen Meister zal zich laten doen gelden gedurende Incoda. Ook rondom het eigen label Bodiax is veel nieuws te vertellen. Heditex heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uitstraling van het label Bodiax. René: 'Het merk Bodiax heeft een complete rebranding ondergaan. Incoda zal daarom het startsein van de nieuwe uitstraling waar verder zowel het nieuwe display concept evenals nieuwe trendy collecties zullen worden gelanceerd op een aparte stand.'

 

Uiteraard staat het thema duurzaamheid ook hoog op de agenda van Heditex. Zo kijkt men onder andere. kritisch naar de verpakkingen die momenteel gebruikt worden en is men daarnaast ook nauwgezet betrokken bij diverse recyclinginitiatieven (onder meer PVC recycling).

 

Sinds januari 2022 bestaat de directie van Heditex uit Jasper Ringelberg (algemeen directeur), René van Dekken (commercieel directeur) en Jenny van Haaften-Boeve (financieel manager) (foto 4). Zij zijn volop bezig met de transitie van het bedrijf naar een goede toekomst, wat men zeker zal laten zien op de komende Incoda. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.heditex.nl
www.bodiax.com
www.meister.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, laminaatvloeren, collectie, merk, distributie, a-merk, exclusief, beurs, interieurbeurs, toekomst, visie, stand, exposant, presentatie, winkelpresentatie, dealers, klanten, vestigingen, raamdecoratie, fournituren, #bodiax, #meister, #incoda, #interieurcollectiedagen, #heditex

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden