Huis & Woonbeurs verplaatst

Donderdag 09 december 2021

De nieuwe consumentenbeurs Huis & Woon Beurs in de Evenementenhal Hardenberg is verplaatst van februari naar oktober 2022.
Huis & Woonbeurs verplaatst

Easyfairs heeft besloten om de eerder aangekondigde lancering van de consumentenbeurs Huis & Woon Beurs die gepland stond van vrijdag 11 tot zondag 13 februari 2022 in Hardenberg te verplaatsen naar een later moment. De nieuwe datum is vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022.

Het concept van Huis & Woon Beurs is volgens de beursorganisator zeer positief ontvangen. Tientallen exposanten hebben zich ingeschreven en partners als Rabobank, Gemeente Hardenberg en brancheorganisatie Vlok hebben zich verbonden aan Huis & Woon Beurs, aldus Easyfairs.

Maar om nog meer partners en exposanten te werven wordt meer tijd genomen. Om er zeker van te zijn dat er een volledig aanbod wordt gepresenteerd dat aansluit op de behoeften van de bezoeker. Ook de onzekerheid over coronasituatie geeft een enigszins afwachtende houding onder potentiële exposanten om deel te nemen aan Huis & Woon Beurs in februari 2022.

Juist bij een eerste editie van een nieuw, veelbelovend concept wil Easyfairs het meteen goed doen en daarom is besloten tot dit uitstel. Het beursconcept van Huis & Woon Beurs is gebaseerd op de succesformule van BIS (Bouw- & Interieursalon), met ruim 70.000 bezoekers de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, eveneens georganiseerd dor Easyfairs.Links

www.bisbeurs.be
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.huiswoonbeurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, vloer, presentatie, introductie, beurs, event, evenement, tentoonstelling, show, evenementenhal, #easyfairs, #bisbeurs, #evenementenhal, #huiswoonbeurs

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
LS Bedding zwaait CEO duo uit
1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden