NIeuw winkelconcept Beter Bed

Woensdag 08 december 2021

Beter Bed heeft zijn eerste Slaap Experience geopend. Deze winkelformule is een voorbeeld voor de Beter Bed-winkel van de toekomst. De primeur is voor Groningen.
NIeuw winkelconcept Beter Bed
NIeuw winkelconcept Beter Bed

Beter Bed heeft zijn eerste Slaap Experience geopend aan het Sontplein in Groningen, de 84e winkel van de slaapexpert in Nederland. De nieuwe Slaap Experience is een voorbeeld voor de Beter Bed-winkel van de toekomst. Deze nieuwe winkelformule is gebaseerd op twee sferen - Dag en Nacht - zodat bezoekers een complete slaapomgeving ervaren. In de Slaap Experience kunnen zij óók kennismaken met de allerlaatste technologische toepassingen die aan de basis staan voor een gepersonaliseerd slaapadvies. De opening van deze nieuwe winkel past in de eerder dit jaar gepresenteerde strategie om de fysieke basis te verstevigen door nieuwe winkelformules toe te voegen aan het huidige portfolio.

 

Met het nieuwe winkelconcept zet het bedrijf een volgende stap om zijn merkbelofte ‘Beter slapen, beter leven’ persoonlijk en tastbaar te maken. Iedereen is anders en heeft andere slaapbehoeften. Daarom wil de slaapspecialist bezoekers laten ervaren wat een goede nachtrust voor hen persoonlijk betekent. De Slaap Experience heeft een intieme, sfeervolle nachtsfeer én een frisse, vitale ochtendsfeer. Hiermee zet Beter Bed niet de producten centraal, maar vooral de beleving van een goede nachtrust én van uitgerust wakker worden.

 

Naast de vakkennis van slaapexperts wordt ook data toegepast om elke klant de beste keuze te laten maken. Dankzij de Beter Slapen ID-technologie die met sensoren het lichaam meet - krijgen klanten nu een persoonlijk ligprofiel inclusief matrasadvies. 'Het gebruik van data en metingen levert een objectief en op maat gesneden advies op over het matras of het kussen dat precies bij je past. Tijdens onze tests met deze nieuwe technologie werd duidelijk dat veel mensen heel andere voorkeuren hebben dan ze aanvankelijk dachten,' legt John Kruijssen, ceo van Beter Bed Holding, uit. In de nabije toekomst wil men het mogelijk maken dat mensen zelf thuis metingen kunnen doen om hun ideale slaapoplossingen te ontdekken.

 

Als slaapspecialist wil Beter Bed dat iedereen de goede nachtrust krijgt die zij of hij verdient. Beter slapen maakt mensen gelukkiger, gezonder en productiever. Daarom focust Beter Bed zich op het verbeteren van de kwaliteit van slaap. 'Alles wat we doen, moet resulteren in een betere nachtrust,' aldus Kruijssen. 'We trainen onze medewerkers om een deskundig en persoonlijk advies te kunnen geven, bieden duurzame kwaliteitsproducten en ontwikkelen een nieuwe meettechnologie waarmee klanten een matras of kussen vinden dat precies bij hen past.'

 

In foto 2 staat een overzicht van alle concepten die in deze winkel zijn terug te vinden. De winkel is ook te zien in deze video.Links

www.beterbed.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, winkel, groningen, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, online, dc, organisatie, ambitie, #beterbed, #beterbedholding, #slaapexperience

Gerelateerd nieuws
LS Bedding zwaait CEO duo uit
1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
 
Ruf Betten overgenomen
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden