Hubsche rondingen

Maandag 29 augustus 2022

Rondingen en podgy vormen verzachten volgens Deense interieurmerk HŁbsch elke ruimte en geven stoffering, verlichting en woonaccessoires gratie en voegen intrige toe aan een huis.
Hubsche rondingen
Hubsche rondingen Hubsche rondingen Hubsche rondingen Hubsche rondingen

Een voorbeeld van deze wulpse esthetiek is de Eyrie Lounge Chair (foto 3). De oversized fauteuil schudt volgens Hübsch het muffe imago van een fauteuil van zich af. De verhoudingen geven de gebruiker de vrijheid om op verschillende manieren met de stoel om te gaan. De stevige afmeting van de Eyrie Lounge chair, verkrijgbaar in twee kleuren, is volgens het bedrijf de perfecte sidekick voor een contrasterend materiaal zoals de glazen vaas Miro. De sculpturale Miro Vaas (foto 2) is geïnspireerd op de bosbodem en de natuur.

 

De poef is voor Hübsch een dagelijkse essential, net als tafels en stoelen. De Wave Pouffe (foto 4) is een schoolvoorbeeld van de manier waarop het bedrijf een aparte draai geeft aan een alledaags object: een eenvoudig meubel met een randje en een opvallend silhouet.

 

Voor de aankomende herfst introduceert Hübsch een reeks gangbenodigdheden en kapstokken als onderdeel van hun gloednieuwe Always a Twist-collectie. De houten Merry Coat Rack (foto 5) aan de muur heeft vijf haken en is verkrijgbaar in zand of zwart gekleurd hout. De zwart gepoedercoate metalen kapstok Hack heeft een verrassende functie die een klassieke haakfunctie combineert met ruimte voor stijlvolle hangers. De uitgebreide ophangfunctie maakt ruimte voor twee hangers: de Apply Hangers, in verschillende kleuren.Links

www.hubsch-interior.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, meubel, vaas, accessoires, design, stoel, fauteuil, bank, #huebsch, #huebschinterior

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Maak jouw interieur compleet
[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
 
Blokker start verkoop meubels
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden