Houten vloer in de keuken

Zaterdag 23 september 2023

De Lindura duurzame houten vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt om te plaatsen in de keuken.
Houten vloer in de keuken
Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken Houten vloer in de keuken

Kan een houten vloer ook in de keuken worden gelegd? Ja, dat kan zeker! Wanneer je een open keuken hebt, is het prachtig om de houten vloer door te leggen van de woonkamer naar de keuken. Dit oogt veel ruimer en bovendien wordt de ruimte meer één geheel. Een houten vloer voor de keuken is speciaal behandeld om als keukenvloer geplaatst te worden. Een mooi voorbeeld zijn de duurzame houten vloeren uit het Lindura-assortiment van Meister van Meisterwerke.

 

Geoliede en gelakte houten vloeren

Omdat er op een keukenvloer vaker water kan terecht komen, moet de houten vloeren goed zijn afgewerkt. Een laklaag is de beste waterbestendige afwerking en ook geoliede houten vloeren houden vocht en vlekken goed tegen.

 

De kasteelplanken uit de collectie HD 400 zijn op technisch gebied ver ontwikkeld en hebben zelfs een Aquastop-impregnering van de randen, wat ze tot 24 uur watervast en geschikt voor vochtige ruimtes maakt. Dat geeft nog meer zekerheid voor keuken en vloer, en maakt het zelfs mogelijk om ze ook als badkamervloer te gebruiken.

 

De natuurgeoliede vloerdelen uit de Weartec Nature-serie hebben ademende en vochtregulerende eigenschappen die zorgen voor een gezond leefklimaat. De innovatieve ultramatte lak zorgt voor vlekbestendigheid met antivingerafdruk-effect en een hoge bestendigheid tegen microkrassen en slijtage en geven de keuken een mooie natuurlijke look. Beide perfect voor de keuken!

 

Visgraat in de keuken

Naast de verschillende kamerbrede kasteelplank-formaten heeft Meister ook visgraatvloeren in acht kleuren. Prachtig als vloer bij verschillende keukenstijlen! De acht oppervlakken met ultramatte lak zijn een prachtige weerspiegeling van de visgraattrend in een duurzaam en hulpbronnen besparend houten-vloerconcept.

 

Meister vloeren worden in Nederland gedistribueerd door Heditex, die recent twee nieuwe vertegenwoordigers in dienst heeft. Zoals eerder vermeld heeft de groothandel op de vakbeurs Incoda een aparte stand voor Meister. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.meisterwerke.com
www.heditex.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, houtenvloeren, vochtregulerend, ademend, keuken, badkamer, visgraat, planken, kleuren, keukenstijl, impregnering, kasteelplanken, leefklimaat, gezond, ultramat, lak, olie, natuurgetrouw, look, design, collectie, #meister, #lindura, #meisterwerke, #heditex

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
Unilin koopt Balta-site
Quick-Step moeder Unilin heeft een veertien hectare groot terrein van voormalig buurman Balta in Avelgem opgekocht.
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden