Najaarsnoviteiten Pode

Maandag 25 september 2023

Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
Najaarsnoviteiten Pode
Najaarsnoviteiten Pode Najaarsnoviteiten Pode Najaarsnoviteiten Pode

Op de najaarsshow van Leolux Furniture Group, in hun showroom in Breukelen toonde het bedrijf zijn noviteiten. Tweak-designer Roderick Vos zegt dat zijn nieuwste Pode-ontwerp een super compleet programma is, door banken en aanbouwelementen die eindeloos combineren mogelijk maken. En een aantal van die elementen is volgens hem heel bijzonder, zoals de 45-gradenhoek om organische, rondere opstellingen op te bouwen. Subtiele details zijn het kneepje op de hoeken, het stoffeerdetail op de zijkanten van de rugkussens en de bolling op de armen. Daarnaast zijn voor het design nieuwe pootjes ontwikkeld.

 

Tweak is niet het enige Pode-nieuws. De salontafel Flowy is herkenbaar aan zijn vloeiende lijnen. Dit ontwerp van het Spaanse Yonoh Studio bestaat uit een stalen voet en twee tafelbladen die elkaar deels overlappen. Daardoor ontstaat een speelse geometrie. De tafelbladen worden uitgevoerd in eiken, keramiek en lak. Ook voor de voet is de keuze enorm, in lak of in poedercoat.

 

Het karpet Warp van designer Claire Vos maakt het nieuws van Pode compleet. Dit vlakke jacquard geweven wollen karpet, speelt een perspectivisch spel met kleurtonen en lijnen. Warp is leverbaar in twee kleurstellingen en twee maten.Links

www.leolux.com
www.pode.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, meubel, bank, salontafel, design, vloer, tapijt, karpet, polyamide, wol, #clairevos, #leolux, #lfg, #leoluxfurnituregroup, #Pode,

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Potocco outdoor nieuws
Potocco heeft de Cut zitmeubelcollectie van Stephan Veit uitgebreid met een buitenstoel en -fauteuil van geweven touw.
lees verder
 
Outdoor collectie Blomus
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden