Najaarsnoviteiten Pode

Maandag 25 september 2023

Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
Najaarsnoviteiten Pode
Najaarsnoviteiten Pode Najaarsnoviteiten Pode Najaarsnoviteiten Pode

Op de najaarsshow van Leolux Furniture Group, in hun showroom in Breukelen toonde het bedrijf zijn noviteiten. Tweak-designer Roderick Vos zegt dat zijn nieuwste Pode-ontwerp een super compleet programma is, door banken en aanbouwelementen die eindeloos combineren mogelijk maken. En een aantal van die elementen is volgens hem heel bijzonder, zoals de 45-gradenhoek om organische, rondere opstellingen op te bouwen. Subtiele details zijn het kneepje op de hoeken, het stoffeerdetail op de zijkanten van de rugkussens en de bolling op de armen. Daarnaast zijn voor het design nieuwe pootjes ontwikkeld.

 

Tweak is niet het enige Pode-nieuws. De salontafel Flowy is herkenbaar aan zijn vloeiende lijnen. Dit ontwerp van het Spaanse Yonoh Studio bestaat uit een stalen voet en twee tafelbladen die elkaar deels overlappen. Daardoor ontstaat een speelse geometrie. De tafelbladen worden uitgevoerd in eiken, keramiek en lak. Ook voor de voet is de keuze enorm, in lak of in poedercoat.

 

Het karpet Warp van designer Claire Vos maakt het nieuws van Pode compleet. Dit vlakke jacquard geweven wollen karpet, speelt een perspectivisch spel met kleurtonen en lijnen. Warp is leverbaar in twee kleurstellingen en twee maten.Links

www.leolux.com
www.pode.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, meubel, bank, salontafel, design, vloer, tapijt, karpet, polyamide, wol, #clairevos, #leolux, #lfg, #leoluxfurnituregroup, #Pode,

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
Speciale editie Domotex
In januari 2025 vind de Carpet & Rugs editie plaats van de Domotex, uiteraard weer in Hannover.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden