Najaarsnoviteiten Pode

Maandag 25 september 2023

Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
Najaarsnoviteiten Pode
Najaarsnoviteiten Pode Najaarsnoviteiten Pode Najaarsnoviteiten Pode

Op de najaarsshow van Leolux Furniture Group, in hun showroom in Breukelen toonde het bedrijf zijn noviteiten. Tweak-designer Roderick Vos zegt dat zijn nieuwste Pode-ontwerp een super compleet programma is, door banken en aanbouwelementen die eindeloos combineren mogelijk maken. En een aantal van die elementen is volgens hem heel bijzonder, zoals de 45-gradenhoek om organische, rondere opstellingen op te bouwen. Subtiele details zijn het kneepje op de hoeken, het stoffeerdetail op de zijkanten van de rugkussens en de bolling op de armen. Daarnaast zijn voor het design nieuwe pootjes ontwikkeld.

 

Tweak is niet het enige Pode-nieuws. De salontafel Flowy is herkenbaar aan zijn vloeiende lijnen. Dit ontwerp van het Spaanse Yonoh Studio bestaat uit een stalen voet en twee tafelbladen die elkaar deels overlappen. Daardoor ontstaat een speelse geometrie. De tafelbladen worden uitgevoerd in eiken, keramiek en lak. Ook voor de voet is de keuze enorm, in lak of in poedercoat.

 

Het karpet Warp van designer Claire Vos maakt het nieuws van Pode compleet. Dit vlakke jacquard geweven wollen karpet, speelt een perspectivisch spel met kleurtonen en lijnen. Warp is leverbaar in twee kleurstellingen en twee maten.Links

www.leolux.com
www.pode.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, meubel, bank, salontafel, design, vloer, tapijt, karpet, polyamide, wol, #clairevos, #leolux, #lfg, #leoluxfurnituregroup, #Pode,

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden