Houten Lego aan de wand

Donderdag 16 december 2021

Lego blijft populair, ook bij volwassenen. Het merk richt zich dan ook bewust op deze doelgroep. Deens designmerk Room Copenhagen introduceert samen met Lego nu een collectie houten woonaccessoires.
Houten Lego aan de wand
Houten Lego aan de wand Houten Lego aan de wand Houten Lego aan de wand Houten Lego aan de wand

In 1932 begon Lego met de productie van de welbekende blokjes. Zij waren toen nog niet van kunststof, maar van hout. 90 Jaar geleden worden houten woonaccessoires van het merk uitgebracht door Room Copenhagen. Opberglades, fotolijstjes, wandplanken, muurhangers en een houten Lego-figuur zijn onderdeel van de collectie. Zij zijn gemaakt van FSC gecertificeerd eiken in gezeepte of donker gebeitste afwerking.

 

De producten zijn op schaal ontworpen naar de originele steentjes, dus de verschillende items zijn ook nog stapelbaar. De collectie is onder andere te koop bij bol.com. De prijzen variëren van € 109,99 voor een fotolijstje tot € 229,99 voor een houten opberglade. Investeren in Lego zelf kan trouwens zeer lucratief zijn, volgens recent onderzoek kan dit meer opleveren dan investeren in goud.Links

www.roomcopenhagen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, #lego, #roomcopenhagen

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden