Home24 boert goed

Woensdag 11 november 2020

De interieurbranche doet het uitstekend in dit door corona overschaduwde jaar, de groei in online verkopen is zelf enorm. Ook Home24 profiteerde daarvan.
Home24 boert goed

Home24 had in het derde kwartaal (juli-september) opnieuw een recordkwartaal. De groei van de bestellingen bedroeg 45% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar wat samen met de gedeeltelijke realisatie van de omzet uit orders uit het tweede kwartaal in totaal uitkwam op een stijging van 54%. Totaal kwam de omzet in het derde kwartaal uit op € 118 miljoen (vorig jaar € 85 miljoen).

Tegelijkertijd werd een aanzienlijke verbetering van de winstgevendheid bereikt: een aangepaste Ebitda-marge van 4% aan het einde van het derde kwartaal van 2020.

De omzet in de eerste negen maanden van dit jaar Home24 zijn, gecorrigeerd voor valuta-effecten, bedragen nu € 339 miljoen (vorig jaar € 262 miljoen), zo meldt Möbel Kultur verder. Een stijging van 38% of - rekening houdend met valuta-effecten - 29% hoger ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De omzet in Europa steeg met 34% steeg tot € 265 miljoen, in Brazilië met 49% tot € 74 miljoen.Links

www.home24.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #home24

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers
Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
lees verder
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden