Home Stock failliet

Donderdag 30 juni 2022

Een volgende faillissement in de wonenbranche. Home Stock, met zes vestigingen, is failliet verklaard.
Home Stock failliet

Nadat recent Riverdale de boeken moest neerleggen, is ook woonwinkelketen Home Stock dinsdag op eigen aangifte failliet verklaard. De zes vestigingen en de webwinkel zijn voorlopig gesloten.

 

Het faillissement is volgens de directie het gevolg van plotseling tegenvallende resultaten van een aantal vestigingen. Ook de inflatie en de impact van de oorlog in Oekraïne op de leveringen van materialen spelen mee. De curator onderzoekt de mogelijkheden voor een doorstart. Tot die tijd blijven winkels en webshop dicht en kunnen klanten ook geen producten ruilen of retourneren.

 

Home Stock begon in 2014 als pop-upwoonwinkel en groeide daarna uit tot een keten met zes vaste vestigingen. Die zijn te vinden in Haarlem, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Nijmegen en Utrecht. Het plan was om door te groeien naar 10 winkels.

 

Homestock presenteerde zichzelf als de winkel 'met een verzameling van vernieuwende, veelal kleurrijke meubels. Wij bieden geen vanzelfsprekende combinaties!'

 

P.S. 04-07-2022: Volgens de site van Home Stock hebben zich bij de curator - mr. R. Mulder van Pot Jonker Advocaten te Haarlem - meer dan vijftien kandidaten gemeld hebben voor eventuele overname van Homestock. De verkoopprocedure begint vermoedelijk woensdag 6 juli, geïnteresseerden kunnen vervolgens maandag 11 juli einde dag een bod uitbrengen via mulder@potjonker.nl (met een kopie aan ingwersen@potjonker.nl).

 

P.S. 28-07-2022: Geen doorstart voor Homestock.



Links

www.homestock.nl

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, samenwerking, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, Home Stock, Homestock, #homestock, #failliet

Gerelateerd nieuws
Light + motion van Prado
Met Light + motion brengt het designtechnologiemerk Prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Buitenlampen van Vibia
Mooie wandverlichting voor buiten sluit natuurlijk goed aan bij deze tijd van het jaar. Vibia brengt een aantal armaturen onder de aandacht die de aandacht vestigen op de belangrijkste kenmerken van een tuin, terras, patio of loopbrug nadat de zon is ondergegaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden