Douche metamorfose

Donderdag 30 juni 2022

[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
Douche metamorfose
Douche metamorfose Douche metamorfose Douche metamorfose Douche metamorfose

Geen detail gaat verloren bij een mooi interieur, en dat is bij de badkamer niet anders. De vormgeving van een hedendaagse douche is dan ook een kunst op zich. Vandaag vind je douchekranen en douchewanden die naadloos aansluiten bij jouw ideale badruimte; een unieke ruimte waarin je helemaal tot rust komt.


Douchen in stijl
De mogelijkheden voor douchewanden zijn legio. Vooral minimale vormgeving is anno 2022 erg gewild. Daarom prijken doorloopdouches met een profielloze glazen douchewand helemaal bovenaan de most wanted lijst. Zo’n douchewand houdt de badkamer droog tijdens het douchen, maar wordt niet afgesloten met een deur. De combinatie met helder glas zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel in je badkamer.


Het glas is behandeld met een beschermende coating, die ervoor zorgt dat het water niet hecht. Zo kan je kalkaanslag en zeepresten grotendeels voorkomen. Wie houdt van wat meer privacy tijdens het douchen, kan kiezen voor mat glas. Ook het zogenaamde rookglas wordt steeds populairder, dat met zijn donkergrijze kleur zorgt voor een luxueuze uitstraling. Steeds meer liefhebbers van de industriële badkamerstijl kiezen dan weer voor een glazen wand met zwarte profielen en lijnen, op en top vintage en stoer.


Wellness voor iedereen
Een spiksplinternieuwe douche lijkt heel duur, maar toch hoeft een nieuwe douche je geen rib uit je lijf te kosten. De markt kende de voorbije jaren een explosieve groei en dat maakt een glazen inloopdouche betaalbaar voor iedereen. De hoogte van de prijs hangt vooral af van je keuze voor inbouw en thermostaat, de mate van afwerking en of je opteert voor exclusief design, dan wel voor dure materialen.


Zo heeft een luxueuze regendoucheset met thermostaat natuurlijk een fikse prijs. In de meest luxueuze uitwerking wordt deze helemaal ingebouwd en afgewerkt met kranen in roestvast staal, met kleuren zoals koper en roze goud.


Maar een elegante douchekraan, ook wanneer die wordt ingebouwd en geïnstalleerd met thermostaat en omzetknop, koop je al voor een heel schappelijke prijs. Ook in een prijsklasse die voor iedereen haalbaar is, vind je stijlvolle ontwerpen, kleuren en materialen.


Of je nu kiest voor retro, strak of design: denk goed na over de stijl die je wenst en neem de nodige tijd om de puzzel te leggen. Dan ontdek je al snel dat het vinden van de perfecte douche vandaag haalbaar is voor iedereen.


[Sponsored artikel]Links

www.badkamerdepot.be

Tags

Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, badkamer, douche, makeover, glazen wand, douchewand, scherm, metamorfose, verbouwing, #badkamerdepot, #badkamer, #douche, #makeover, #metamorfose, #verbouwing

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden