Highlights Milaan Design Week

Donderdag 23 februari 2023

Trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon gaan samen zes dagen naar Milaan. Daarna springen ze op 25 april op het podium om een wervelende live presentatie te geven voor iedereen die met interieurs te maken heeft.
Highlights Milaan Design Week

Deze presentatie op 25 april mag je volgens Christine en Marie-Gon niet missen als ontwerper, stylist, retailer of inkoper. Twee uur lang laten zij cruciale inzichten zien en voelen, zodat deelnemers precies weten welke keuzes zij moeten maken voor hun collectie of design. En ook hoe zij de concurrenten een stap voor kunnen zijn.

 

Christine concentreert zich op de grote lijnen. Ze legt uit waar de trends ze vandaan komen en welke invloed ze hebben. Marie-Gon duikt daarbij in de kleinste details en laat zien waar de vernieuwing in zit. Samen zorgen zij voor een helder en compleet trendoverzicht van de Milaan Design Week, waaronder o.m. Salone del Mobile en Euroluce.

 

De presentatie vindt plaats bij Tégl in Barneveld. Er is een ochtendsessie van 10-12 uur en een middagsessie van 14-16 uur. Na afloop is er tijd om te netwerken en om vragen te stellen. Na deelname ontvangen alle deelnemers een digitaal trendboek per mail, om alle informatie terug te kunnen kijken. De early-bird tickets (€ 97) zijn vanaf nu te koop via deze link.Links

www.marie-gon.com
www.tegl.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, event, presentatie, #mariegon, #christineboland, #tegl, #salonedelmobile, #euroluce

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden