Heuga vraagt aandacht voor 'Interlay'

Woensdag 07 mei 2014

Heuga heeft een oplossing voor tikkende naaldhakken, het geluid van schuivende meubelen of een draaiende wasmachine op een laat tijdstip. Ongemakken waar vooral bewoners van flats en appartementen last van kunnen hebben. Die oplossing heet 'Interlay'.
Heuga vraagt aandacht voor 'Interlay'

'Dit zijn vloertegels die speciaal zijn ontworpen als ondervloer voor Heuga-vloertegels', kondigt het bedrijf aan. 'Ze absorberen moeiteloos hinderlijke geluiden en dempen contactgeluid, waardoor de akoestiek in huis aanzienlijk verbetert. 'Interlay' zorgt ook voor extra veerkracht van het tapijt.'

 

Ook nieuw van Heuga: 'Twisted Texture', een hoogpolige tapijttegel met een warme en luxe uitstraling. 'Ideaal voor woon- of slaapkamer. De kleuren zijn gebaseerd op die van tien dierenhuiden. Voor iedere woonstijl is er een passende kleur.'

 

 

 

 

 

 

 

 

 Links

www.heuga.nl

Tags

vloer, ondervloer, vloertegel, tapijt

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder
Indoor en outdoor vermengen op Domotex
Het thema voor Domotex 2020 is Atmysphere. Dit woord staat voor alles wat zorgt dat vloeren bijdragen aan welzijn. De link met outdoor vloeren is hierbij snel gelegd.
lees verder
 
Ivo Schintz naar IVC
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden