Heuga vraagt aandacht voor 'Interlay'

Woensdag 07 mei 2014

Heuga heeft een oplossing voor tikkende naaldhakken, het geluid van schuivende meubelen of een draaiende wasmachine op een laat tijdstip. Ongemakken waar vooral bewoners van flats en appartementen last van kunnen hebben. Die oplossing heet 'Interlay'.
Heuga vraagt aandacht voor 'Interlay'

'Dit zijn vloertegels die speciaal zijn ontworpen als ondervloer voor Heuga-vloertegels', kondigt het bedrijf aan. 'Ze absorberen moeiteloos hinderlijke geluiden en dempen contactgeluid, waardoor de akoestiek in huis aanzienlijk verbetert. 'Interlay' zorgt ook voor extra veerkracht van het tapijt.'

 

Ook nieuw van Heuga: 'Twisted Texture', een hoogpolige tapijttegel met een warme en luxe uitstraling. 'Ideaal voor woon- of slaapkamer. De kleuren zijn gebaseerd op die van tien dierenhuiden. Voor iedere woonstijl is er een passende kleur.'

 

 

 

 

 

 

 

 

 Links

www.heuga.nl

Tags

vloer, ondervloer, vloertegel, tapijt

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
MeisterDesign exclusief bij De Eik
Vloerenfabrikant Meisterwerke vraagt aandacht voor MeisterDesign. De vloeren met deze naam zijn volgens het bedrijf een gezonder alternatief voor PVC.
lees verder
Dadawood open aanval op parketwinkel
Dadawood, een nieuwe internet startup, biedt onder eigen naam houten vloeren en decoratief hout aan. Hiermee gaat het bedrijf de strijd aan met de parketwinkel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden