Allermuir ook op consumentenmarkt

Donderdag 08 mei 2014

Het interieurmerk Allermuir was tot nu toe alleen in hotels en restaurants te zien. Sinds kort is dit label ook voor consumenten verkijgbaar via de webwinkel van Interior Department.
Allermuir ook op consumentenmarkt

Het interieurmerk Allermuir is opgericht in 1971 en produceert exclusief meubilair voor de projectmarkt. Interieurspecialist Interior Department merkte op dat de meubels ook zeer geschikt zijn voor de particuliere markt. Peter Bomhof, oprichter van Interior Department: 'Omdat de meubels van Allermuir in eerste instantie werden gemaakt voor restaurants en hotels, zijn ze van zeer hoge kwaliteit. De meubels zijn origineel en ontworpen met oog voor detail. We zijn blij dat we de collectie van Allermuir nu ook kunnen aanbieden aan particulieren.'

De collectie van Allermuir omvat tafels, stoelen, banken, fauteuils, krukken en poefs. Het ontwerpteam bestaat uit een internationale groep ontwerpers, bekend van ontwerpen voor onder andere Artifort, Rolf Benz en Knoll.

Interior Department heeft in Nederland het exclusieve verkooprecht van Allermuir aan particulieren via een webwinkel. Interior Department heeft een showroom in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort.Links

www.interiordepartment.nl

Tags

meubel, tafel, stoel, bank, fauteuil, kruk, poef, ontwerp, interieur

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden