Allermuir ook op consumentenmarkt

Donderdag 08 mei 2014

Het interieurmerk Allermuir was tot nu toe alleen in hotels en restaurants te zien. Sinds kort is dit label ook voor consumenten verkijgbaar via de webwinkel van Interior Department.
Allermuir ook op consumentenmarkt

Het interieurmerk Allermuir is opgericht in 1971 en produceert exclusief meubilair voor de projectmarkt. Interieurspecialist Interior Department merkte op dat de meubels ook zeer geschikt zijn voor de particuliere markt. Peter Bomhof, oprichter van Interior Department: 'Omdat de meubels van Allermuir in eerste instantie werden gemaakt voor restaurants en hotels, zijn ze van zeer hoge kwaliteit. De meubels zijn origineel en ontworpen met oog voor detail. We zijn blij dat we de collectie van Allermuir nu ook kunnen aanbieden aan particulieren.'

De collectie van Allermuir omvat tafels, stoelen, banken, fauteuils, krukken en poefs. Het ontwerpteam bestaat uit een internationale groep ontwerpers, bekend van ontwerpen voor onder andere Artifort, Rolf Benz en Knoll.

Interior Department heeft in Nederland het exclusieve verkooprecht van Allermuir aan particulieren via een webwinkel. Interior Department heeft een showroom in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort.Links

www.interiordepartment.nl

Tags

meubel, tafel, stoel, bank, fauteuil, kruk, poef, ontwerp, interieur

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden