Helderr failliet

Woensdag 19 december 2018

De ZVI (Zuid Nederlandse Verlichtingsindustrie) uit Heesch, die meer bekend was en werkte onder de naam Helderr, is failliet. Het recent geïntroduceerde Joshh& lijkt de dans te ontspringen.
Helderr failliet
Helderr failliet Helderr failliet Helderr failliet

Gisteren, op dinsdag 18 december heeft de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch de uitspraak gedaan en het faillissement van Helderr, onder leiding van Sandra Gelderland-Van Mierlo, uitgesproken. Het bedrijf, dochter van Mierlo Holding, is inmiddels verhuisd naar de Zoggelsestraat 23 in Heesch.

Joshh& is een handelsnaam van Sagemi Holding, gevestigd op het tot voor kort vorige adres van ZVI (nieuwe Erven 16-A in Heesch) en valt buiten het faillissement.

Het bedrijf uit Heesch, gespecialiseerd in glazen meubelen, had de afgelopen tijd flink ingezet op de Designerscollectie Joshh& onder leiding van creative director Thomas Eurlings. Een andere bekende ontwerper, Roderick Vos, ontwierp eveneens voor Joshh&: het model Looptafel (foto 1). De interieurcollectie Lyn van Visser & Meijwaard, bestaande uit wandrek, tafels (foto 2) en kasten, valt tevens onder dit label.

Onder het eigen Helderr label waren ook bekende designers betrokken bij het ontwerpen van nieuwe modellen. Zoals afgelopen najaar de Lucide Cubes (foto 3) van Mary Hessing en begin 2017 de Double OO (foto 4) van Frans van Rens. Volgens de site van Helderr vallen deze inmiddels onder de designerscollectie Joshh&.

De curator is W.M. Welage van Van Ewijk Advocaten Mediators uit 's-Hertogenbosch.

 Links

www.helderr.nl
www.vanewijkadvocaten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, faillissement, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #helderr, #zvi, #joshh, #joshh&

Gerelateerd nieuws
Leddesign van Japth
Tijdens de designweek in Milaan introduceerde het Nederlands designlabel Japth verschillende nieuwe modellen. Het label maakt in zijn armaturen optimaal gebruik van de mogelijkheden die ledverlichting biedt.
lees verder
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden