Helderr failliet

Woensdag 19 december 2018

De ZVI (Zuid Nederlandse Verlichtingsindustrie) uit Heesch, die meer bekend was en werkte onder de naam Helderr, is failliet. Het recent geÔntroduceerde Joshh& lijkt de dans te ontspringen.
Helderr failliet
Helderr failliet Helderr failliet Helderr failliet

Gisteren, op dinsdag 18 december heeft de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch de uitspraak gedaan en het faillissement van Helderr, onder leiding van Sandra Gelderland-Van Mierlo, uitgesproken. Het bedrijf, dochter van Mierlo Holding, is inmiddels verhuisd naar de Zoggelsestraat 23 in Heesch.

Joshh& is een handelsnaam van Sagemi Holding, gevestigd op het tot voor kort vorige adres van ZVI (nieuwe Erven 16-A in Heesch) en valt buiten het faillissement.

Het bedrijf uit Heesch, gespecialiseerd in glazen meubelen, had de afgelopen tijd flink ingezet op de Designerscollectie Joshh& onder leiding van creative director Thomas Eurlings. Een andere bekende ontwerper, Roderick Vos, ontwierp eveneens voor Joshh&: het model Looptafel (foto 1). De interieurcollectie Lyn van Visser & Meijwaard, bestaande uit wandrek, tafels (foto 2) en kasten, valt tevens onder dit label.

Onder het eigen Helderr label waren ook bekende designers betrokken bij het ontwerpen van nieuwe modellen. Zoals afgelopen najaar de Lucide Cubes (foto 3) van Mary Hessing en begin 2017 de Double OO (foto 4) van Frans van Rens. Volgens de site van Helderr vallen deze inmiddels onder de designerscollectie Joshh&.

De curator is W.M. Welage van Van Ewijk Advocaten Mediators uit 's-Hertogenbosch.

 Links

www.helderr.nl
www.vanewijkadvocaten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, faillissement, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #helderr, #zvi, #joshh, #joshh&

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden