Helderr failliet

Woensdag 19 december 2018

De ZVI (Zuid Nederlandse Verlichtingsindustrie) uit Heesch, die meer bekend was en werkte onder de naam Helderr, is failliet. Het recent geïntroduceerde Joshh& lijkt de dans te ontspringen.
Helderr failliet
Helderr failliet Helderr failliet Helderr failliet

Gisteren, op dinsdag 18 december heeft de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch de uitspraak gedaan en het faillissement van Helderr, onder leiding van Sandra Gelderland-Van Mierlo, uitgesproken. Het bedrijf, dochter van Mierlo Holding, is inmiddels verhuisd naar de Zoggelsestraat 23 in Heesch.

Joshh& is een handelsnaam van Sagemi Holding, gevestigd op het tot voor kort vorige adres van ZVI (nieuwe Erven 16-A in Heesch) en valt buiten het faillissement.

Het bedrijf uit Heesch, gespecialiseerd in glazen meubelen, had de afgelopen tijd flink ingezet op de Designerscollectie Joshh& onder leiding van creative director Thomas Eurlings. Een andere bekende ontwerper, Roderick Vos, ontwierp eveneens voor Joshh&: het model Looptafel (foto 1). De interieurcollectie Lyn van Visser & Meijwaard, bestaande uit wandrek, tafels (foto 2) en kasten, valt tevens onder dit label.

Onder het eigen Helderr label waren ook bekende designers betrokken bij het ontwerpen van nieuwe modellen. Zoals afgelopen najaar de Lucide Cubes (foto 3) van Mary Hessing en begin 2017 de Double OO (foto 4) van Frans van Rens. Volgens de site van Helderr vallen deze inmiddels onder de designerscollectie Joshh&.

De curator is W.M. Welage van Van Ewijk Advocaten Mediators uit 's-Hertogenbosch.

 Links

www.helderr.nl
www.vanewijkadvocaten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, faillissement, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #helderr, #zvi, #joshh, #joshh&

Gerelateerd nieuws
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Showup registratie gestart
De registratie van de woonaccessoires en kado-artikelenbeurs Showup in Vijfhuizen is van start gegaan. De beurs wordt gehouden op zondag 3 en maandag 4 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden