Helderr failliet

Woensdag 19 december 2018

De ZVI (Zuid Nederlandse Verlichtingsindustrie) uit Heesch, die meer bekend was en werkte onder de naam Helderr, is failliet. Het recent geďntroduceerde Joshh& lijkt de dans te ontspringen.
Helderr failliet
Helderr failliet Helderr failliet Helderr failliet

Gisteren, op dinsdag 18 december heeft de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch de uitspraak gedaan en het faillissement van Helderr, onder leiding van Sandra Gelderland-Van Mierlo, uitgesproken. Het bedrijf, dochter van Mierlo Holding, is inmiddels verhuisd naar de Zoggelsestraat 23 in Heesch.

Joshh& is een handelsnaam van Sagemi Holding, gevestigd op het tot voor kort vorige adres van ZVI (nieuwe Erven 16-A in Heesch) en valt buiten het faillissement.

Het bedrijf uit Heesch, gespecialiseerd in glazen meubelen, had de afgelopen tijd flink ingezet op de Designerscollectie Joshh& onder leiding van creative director Thomas Eurlings. Een andere bekende ontwerper, Roderick Vos, ontwierp eveneens voor Joshh&: het model Looptafel (foto 1). De interieurcollectie Lyn van Visser & Meijwaard, bestaande uit wandrek, tafels (foto 2) en kasten, valt tevens onder dit label.

Onder het eigen Helderr label waren ook bekende designers betrokken bij het ontwerpen van nieuwe modellen. Zoals afgelopen najaar de Lucide Cubes (foto 3) van Mary Hessing en begin 2017 de Double OO (foto 4) van Frans van Rens. Volgens de site van Helderr vallen deze inmiddels onder de designerscollectie Joshh&.

De curator is W.M. Welage van Van Ewijk Advocaten Mediators uit 's-Hertogenbosch.

 Links

www.helderr.nl
www.vanewijkadvocaten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, faillissement, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #helderr, #zvi, #joshh, #joshh&

Gerelateerd nieuws
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden