Baleri's Trays

Woensdag 19 december 2018

Onder de art direction van Aldo Parisotto is er een nieuwe productlijn gepresenteerd door de Italiaanse meubelfabrikant Baleri Italia: Trays.
Baleri's Trays
Baleri's Trays Baleri's Trays

Trays is een selectie gestoffeerde meubels. Het is geïnspireerd op ontwerpvormen uit de jaren vijftig en ontworpen om flexibele opstellingen te bieden in zowel residentiële als hospitality omgevingen.
 
Eenvoudige, strakke lijnen en zachte, afgeronde vormen zijn de onderscheidende kenmerken van Trays, waaronder banken, fauteuils, poefs en chaise longues/dormeuses vallen.

 Links

www.baleri-italia.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, meubel, bed,dagbed, ligmeubel,zitmeubel, kast, bank, bijzettafel, stoel, eetkamer, fauteuil, poef, dormeuse, chaise longue, #baleri, #baleriitalia, #trays

Gerelateerd nieuws
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Habitat Duitsland failliet
Bijna 20 jaar na het faillissement van Habitat Nederland is voor Habitat Deutschland het faillissement aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden