Baleri's Trays

Woensdag 19 december 2018

Onder de art direction van Aldo Parisotto is er een nieuwe productlijn gepresenteerd door de Italiaanse meubelfabrikant Baleri Italia: Trays.
Baleri's Trays
Baleri's Trays Baleri's Trays

Trays is een selectie gestoffeerde meubels. Het is geïnspireerd op ontwerpvormen uit de jaren vijftig en ontworpen om flexibele opstellingen te bieden in zowel residentiële als hospitality omgevingen.
 
Eenvoudige, strakke lijnen en zachte, afgeronde vormen zijn de onderscheidende kenmerken van Trays, waaronder banken, fauteuils, poefs en chaise longues/dormeuses vallen.

 Links

www.baleri-italia.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, meubel, bed,dagbed, ligmeubel,zitmeubel, kast, bank, bijzettafel, stoel, eetkamer, fauteuil, poef, dormeuse, chaise longue, #baleri, #baleriitalia, #trays

Gerelateerd nieuws
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden