Heditex Boxtel geopend

Dinsdag 22 november 2022

Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
Heditex Boxtel geopend
Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend

In augustus maakte Heditex-directeur Jasper Ringelberg bekend dat de Vlaardingse grossier de vloeren- en vensteractiviteitien van Schadébo Den Bosch had overgenomen. Een paar weken daarna werd een nieuwe Heditex-vestiging aan de Korenmolen 16 te Boxtel geopend. Deze is afgelopen vrijdag feestelijk geopend.

René van Dekken, commercieel directeur van Heditex dankt namens het Heditex-team iedereen die de nieuwe vestiging in Boxtel heeft bezocht: 'Met trots blikken we terug op een fantastische dag met een productieve opkomst, positieve gesprekken en een goede sfeer.'

Tijdens de opening heeft Heditex de aanwezige bezoekers onder andere geïnformeerd over de recente ontwikkelingen op het gebied van venster, vloer en vloerbenodigdheden.

Degenen die niet in de gelegenheid waren om de nieuwe vestiging te bezoeken, zijn uiteraard alsnog van harte welkom! Klanten kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 en 17:30 uur (vrijdag tot 17:00 uur) terecht om de showroom te bezoeken en om producten af te halen. Heditex is een belangrijke verdeler van vloeren van Meister en Bodiax, als ook van onder meer producten van Eurocol, HR-design, DCS en Festool.Links

www.heditex.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, masterclic, keramiek, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, zondervinyl, filiaal, vestiging, opening, openen, officieel, feestelijk, #rigidcore, #heditex, #schadebo, #bodiax, #eurocol, #dcs, #festool, #hrdesign, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #puretec, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
 
Behangprimeur op Proposte
lees verder
Uitbreiding Willard
De afgelopen maanden heeft Gebrs. Willard ondanks de veranderende marktomstandigheden en teruglopende consumentenbestedingen op meerdere fronten uitgebreid.
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Royal Delft vloerkleden
The Wool Studio introduceert zeven prachtige vloerkleden op basis van iconische ontwerpen van Royal Delft. De eeuwenoude designs van Royal Delft zijn een inspiratie voor deze nieuwe collectie vloerkleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden