Hülsta mag herstructureren

Maandag 14 augustus 2023

De schuldeisers zijn akkoord met het herstructureringsplan van Hülsta. De verdere ontwikkeling van het meubelmerk kan zoals gepland worden voortgezet.
Hülsta mag herstructureren

De Hülsta Group heeft bijna 50 bedrijven, waarvan er twee in oktober vorig jaar getroffen werden door de insolventieprocedure. Deze insolventieprocedure was volgens het bedrijf het gevolg van de veranderende marktsituatie.

 

Sindsdien heeft het bedrijf onder leiding van ceo Thomas Knecht (foto) naar eigen zeggen intensief gewerkt aan de herschikking en uitgebreide maatregelen genomen om zijn concurrentiepositie te versterken. De getroffen bedrijven van de Hülsta Group worden tijdens lopende activiteiten geherstructureerd en de leveringen aan eindklanten worden gewoon uitgevoerd.

 

In september komt Hülsta met nieuwe producten in het woonsegment, het bedrijf verbreed echter ook zijn blik met de eerste collecties voor de keukenbranche. Hiermee geeft Hülsta de eindklant de mogelijkheid om de woon- en eetruimte in te richten in dezelfde stijl. De nieuwe collecties zijn te zien op de huisshow van het bedrijf, van 14 tot 21 september 2023.Links

www.huelsta.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, #failliet, #hulsta, #huelsta

Gerelateerd nieuws
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Reorganisatie Emma Sleep
Vanwege tegenvallende resultaten moet Emma Sleep reorganiseren en zijn er ca. 200 werknemers ontslagen.
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden