Hülsta mag herstructureren

Maandag 14 augustus 2023

De schuldeisers zijn akkoord met het herstructureringsplan van Hülsta. De verdere ontwikkeling van het meubelmerk kan zoals gepland worden voortgezet.
Hülsta mag herstructureren

De Hülsta Group heeft bijna 50 bedrijven, waarvan er twee in oktober vorig jaar getroffen werden door de insolventieprocedure. Deze insolventieprocedure was volgens het bedrijf het gevolg van de veranderende marktsituatie.

 

Sindsdien heeft het bedrijf onder leiding van ceo Thomas Knecht (foto) naar eigen zeggen intensief gewerkt aan de herschikking en uitgebreide maatregelen genomen om zijn concurrentiepositie te versterken. De getroffen bedrijven van de Hülsta Group worden tijdens lopende activiteiten geherstructureerd en de leveringen aan eindklanten worden gewoon uitgevoerd.

 

In september komt Hülsta met nieuwe producten in het woonsegment, het bedrijf verbreed echter ook zijn blik met de eerste collecties voor de keukenbranche. Hiermee geeft Hülsta de eindklant de mogelijkheid om de woon- en eetruimte in te richten in dezelfde stijl. De nieuwe collecties zijn te zien op de huisshow van het bedrijf, van 14 tot 21 september 2023.Links

www.huelsta.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, #failliet, #hulsta, #huelsta

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden