Grote donatie aan HMC

Dinsdag 15 november 2022

Het studiecentrum van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) heeft een groot aantal vakboeken gedoneerd gekregen van Interieurjournaal.com.
Grote donatie aan HMC

Interieurjournaal in Utrecht heeft het HMC circa 800 vakboeken geschonken. 'Wat een mooi geschenk, wij zijn daar heel blij mee! We zijn erg blij dat het Interieurjournaal ons deze boeken gunt en zo kunnen onze studenten nog meer informatie en inspiratie opdoen,' zo publiceerde het HMC het nieuws op hun website.

De boeken waren door Interieurjournaal overgenomen van interieurboekhandel Ceboha. Die boekhandel, tot 2012 ook nog leverancier van studieboeken aan studenten van het HMC, is een paar jaar geleden gestopt. Voor de vakboeken op het gebied van interieur zocht Interieurjournaal vanwege de recente verhuizing nog een mooie bestemming. Nou… daar wist het HMC wel raad mee!

Met een gehuurde bus ging het team studiecentrum/lab afgelopen zomer op pad naar Utrecht. De handen werden uit de mouwen gestoken om de boeken (foto) in te pakken in dozen om vervolgens te vervoeren naar eindbestemming studiecentrum.

Dit schooljaar gaan zowel het studiecentrum van Amsterdam als Rotterdam de uitdaging aan om deze boeken ‘eerlijk’ te verdelen. De boeken worden toegevoegd aan de huidige collectie.

 

 

N.B. 18-11-2022: Het artikel is iets aangepastLinks

www.hmcollege.nl
www.interieurjournaal.com

Tags

Nieuws, interieur, vakopleiding, opleiding, opleider, beroepsonderwijs, onderwijs, studeren, studie, leren, school, mbo, cursus, vakmensen, creativiteit, vakman, hout- en meubileringscollege, studiecentrum, ceboha, bibliotheek, hmcollege, #hmc, #hmcollege, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
Reparatie atelier voor matrassen
Initiatiefnemer, de circulaire beddenwinkel Bedaffair in Heemstede, geeft (oude) matrassen een nog langer leven. Het gaat om matrassen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden