Architect at Work Amsterdam

Woensdag 16 november 2022

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt Architect@work neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de buurt van Amsterdam.
Architect at Work Amsterdam
Architect at Work Amsterdam Architect at Work Amsterdam

Tijdens de laatste editie van Architect@work op 14-15 september 2022 in Rotterdam was reeds bekend gemaakt dat er een editie in Amsterdam zou komen. Nu zijn ook de data bekend geworden: 27 en 28 september 2023. Tot op heden werd de 'speeddate'-noviteitenbeurs Architect@work in Nederland alleen iedere twee jaar in Rotterdam georganiseerd, waar de beurs weer op 11-12 september 2024 op het programma staat.

 

'Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – versnellen we nu de frequentie naar jaarlijks, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam aandoen,' vertelt Anne Laure van de Ginste van de beursorganisatie Kortrijk Xpo Adviesbureau enthousiast: 'Na de editie  in Rotterdam afgelopen september volgt in 2023 daarom een editie in Amsterdam, om dan in 2024 weer terug te komen in Rotterdam, enzovoorts.'

 

Het thema van de beurs zal opnieuw Healthy Materials’ zijn. Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling Healthy Heroes door Materialdistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (Daph).

 

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands op de beurs hun innovaties tonen. Naar verwachting zo’n honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien.

 

Naast de Nederlandse biënnales in Rotterdam en nu Amsterdam, zijn er in België ook twee: in Kortrijk (11-12 mei 2023) en Brussel (29-30 mei 2024). Daarnaast wordt Architect at work door heel Europa georganiseerd: Barcelona, Berlijn, Bilbao, Bordeaux, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Kopenhagen, London, Luxemburg, Lyon, Madrid, Marseille, Milaan, München, Nantes, Oslo, Parijs, Rome, Stuttgart, Turijn, Warshau en Zürich.

 

Architect@work wordt 27 en 28 september 2023 gehouden in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaanstad.Links

www.architectatwork.nl
www.taets.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, binnenhuisarchitect, rotterdam, zaandam, amsterdam, project, @atw_intl, #atw, #atwnl, #architectatwork, #ahoy, #kortrijkxpo, #taets

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden